ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Tην Πέμπτη τελικά η δίκη των Κεντέρη-Θάνου

Δημοσίευση 18 Ιουλίου 2011, 14:17 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Tην Πέμπτη τελικά η δίκη των Κεντέρη-Θάνου
Facebook Twitter Whatsapp
Την Πέμπτη αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη σε δεύτερο βαθμό, για την υπόθεση του δηλωθέντος τροχαίου των Ολυμπιονικών, Κώστα Κεντέρη και Κατερίνας Θάνου, στις 12 Αυγούστου του 2004, παραμονή της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.
Την Πέμπτη αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη σε δεύτερο βαθμό, για την υπόθεση του δηλωθέντος τροχαίου των Ολυμπιονικών, Κώστα Κεντέρη και Κατερίνας Θάνου, στις 12 Αυγούστου του 2004, παραμονή της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Συγκατηγορούμενοι των δύο αθλητών στην υπόθεση είναι ο προπονητής τους, Χρήστος Τζέκος, επτά γιατροί του ΚΑΤ και δύο πολίτες, που είχαν δηλώσει αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου.

Σε πρώτο βαθμό το δικαστήριο είχε χαρακτηρίσει σκηνοθετημένο το τροχαίο και είχε καταδικάσει τους Ολυμπιονίκες σε συνολικές ποινές φυλάκισης 31 μηνών στον καθένα, στον προπονητή 33 μήνες, στους γιατρούς από έξι έως οκτώ μήνες στον καθένα, ενώ στους αυτόπτες είχε επιβάλει ποινές 15 και 7 μηνών.

Η υπόθεση εκφωνήθηκε σήμερα και διέκοψε για την Πέμπτη, καθώς ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων ήταν σε εξέλιξη άλλη υπόθεση.