ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Kαπετάνος: «Επιτέλους ήρθα σε μεγάλη ομάδα»

Δημοσίευση 18 Ιουλίου 2011, 15:03 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Kαπετάνος: «Επιτέλους ήρθα σε μεγάλη ομάδα»
Facebook Twitter Whatsapp
Ο Κώστας Καπετάνος τόνισε ότι ο Άρης είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην οποία έχει αγωνιστεί ποτέ και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι "κίτρινοι" θα δώσουν φέτος χαρές στους φιλάθλους τους παίζοντας καλό ποδόσφαιρο.
Ο Κώστας Καπετάνος τόνισε ότι ο Άρης είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην οποία έχει αγωνιστεί ποτέ και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι "κίτρινοι" θα δώσουν φέτος χαρές στους φιλάθλους τους παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. "Μετά από αρκετά χρόνια στα γήπεδα και σε πολλές ομάδες, μπορώ να πω πως πλέον ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα, στην μεγαλύτερη από όσες έχω αγωνιστεί.

Μέσα από την προηγούμενη χρονιά πιστεύω ότι κατάφερα να φτάσω σε ένα καλό επίπεδο κι πλέον να μπορώ να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα, τον Άρη", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Έλληνας επιθετικός, μιλώντας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στην καθιερωμένη Media Day που διοργάνωσε η ΠΑΕ Άρης στο Καρπενήσι, και συνέχισε:

"Όλοι με καλωσόρισαν με τον πιο θερμό τρόπο και εντυπωσιάστηκα από το πολύ καλό κλίμα που συνάντησα. Ελπίζω να διατηρηθεί αυτό και να γίνουμε όλη η ομάδα… ένα.

Αναμφίβολα ο Άρης είναι η πιο μεγάλη ομάδα που έχω αγωνιστεί. Κάθε ομάδα παίζει διαφορετικά. Πλέον, όμως, με τον Άρη πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο.

Το να πάρουμε το προβάδισμα στην έδρα μας είναι κάτι σημαντικό και για να γίνει αυτό θα πρέπει να βάζουμε πρώτοι γκολ. Θα έχουμε μία ομάδα που θα πρεσάρει στο γήπεδο, θα παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο και θα έχει καλές αλλαγές από επίθεση στην άμυνα.

Πιστεύω πως θα καταφέρουμε να δώσουμε αρκετές χαρές στον κόσμο, παίζοντας παράλληλα καλό ποδόσφαιρο. Κάθε χρονιά θέλεις να κάνεις ένα βήμα παραπάνω.

Θα προσπαθήσουμε να μπούμε στα πλέι οφ και να βγούμε στην Ευρώπη τη νέα χρονιά. Στόχος δεν είναι απλά να πάρουμε το τελευταίο εισιτήριο, αλλά να τερματίσουμε πολύ ψηλότερα

Προσωπικά δικαιώθηκα και πιστεύω θα το αποδείξω αυτό και μέσα στη χρονιά. Ο Αρης ήταν η πρώτη μου επιλογή. Και με τη διοίκηση μιλήσαμε και με τον προπονητή και βλέπουμε ότι λειτουργούν πολύ καλά τα πράγματα. Χρειάστηκε να κάνουμε όλοι υπομονή, αλλά στο τέλος δικαιωθήκαμε".

Πηγή: www.sport24.gr