ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ελεύθερος ο Αμανατίδης

Δημοσίευση 19 Ιουλίου 2011, 07:12 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ελεύθερος ο Αμανατίδης
Facebook Twitter Whatsapp
Ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα σε άλλη ομάδα είναι ο Γιάννης Αμανατίδης. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με την οποία είχε συμβόλαιο μέχρι το 2012, δεν δικαιούται να ζητήσει χρήματα από όποιον επιλέξει ο Έλληνας στράικερ για να συνεχίσει την καριέρα του.
Ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα σε άλλη ομάδα είναι ο Γιάννης Αμανατίδης. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με την οποία είχε συμβόλαιο μέχρι το 2012, δεν δικαιούται να ζητήσει χρήματα από όποιον επιλέξει ο Έλληνας στράικερ για να συνεχίσει την καριέρα του. Η «χρυσή τομή» μεταξύ των δύο πλευρών βρέθηκε μία ημέρα πριν χρειαστεί να λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια, έπειτα από την αγωγή που είχε καταθέσει ο διεθνής φορ.

Ο Αμανατίδης δεν υπολογιζόταν από τον Αρμίν Φε και είχε ζητήσει να μείνει ελεύθερος για να συνεχίσει σε άλλον σύλλογο την καριέρα του.

Η γερμανική ομάδα εξέδωσε μία λιτή ανακοίνωση, η οποία αναφέρει το εξής: «Ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει τον Ιωάννη Αμανατίδη για τις υπηρεσίες του και του εύχεται ότι καλύτερο για το μέλλον».

Ο 29χρονος φορ θα εισέπραττε ως το 2012 από την Άιντραχτ το ποσό των 3 εκατ. ευρώ. Παρ’ όλα αυτά το ποσό της αποζημίωσης δεν έγινε γνωστό.Πηγή: woop.gr