ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Eυχάριστα νέα για Μιραλάς

Δημοσίευση 20 Ιουλίου 2011, 14:37 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Eυχάριστα νέα για Μιραλάς
Facebook Twitter Whatsapp
Σε μαγνητική τομογραφία υπεβλήθη σήμερα το πρωί, ο Κέβιν Μιραλάς. Η εξέταση έγινε σε κλινική του Ίνσμπρουκ στην Αυστρία και τα ευρήματα είναι ενθαρρυντικά, καθώς όπως αναφέρεται στην σχετική γνωμάτευση «δεν ανέδειξε οξεία τραυματική βλάβη από τις ενδαρθρικές ανατομικές δομές».
Σε μαγνητική τομογραφία υπεβλήθη σήμερα το πρωί, ο Κέβιν Μιραλάς. Η εξέταση έγινε σε κλινική του Ίνσμπρουκ στην Αυστρία και τα ευρήματα είναι ενθαρρυντικά, καθώς όπως αναφέρεται στην σχετική γνωμάτευση «δεν ανέδειξε οξεία τραυματική βλάβη από τις ενδαρθρικές ανατομικές δομές». Ο Βέλγος επιθετικός του Ολυμπιακού ακολουθεί θεραπευτική αγωγή και θα επανέλθει στις κανονικές προπονήσεις, το αργότερο μετά από τέσσερις ημέρες.

Παράλληλα, η παρουσία των «ερυθρολεύκων» στο Ζέεφλεντ ολοκληρώθηκε με την πρωινή προπόνηση, που περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης με μπάλα. Η αποστολή των πρωταθλητών θα αναχωρήσει το απόγευμα από το Μόναχο για την Αθήνα και το Σάββατο θα ταξιδέψει για την Ολλανδία, όπου σε διάστημα επτά ημερών θα δώσει τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις