ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η οικογενειακή τραγωδία του κολυμβητή Παναγιώτη Σαμιλίδη

Δημοσίευση 27 Ιουλίου 2011, 09:03 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Η οικογενειακή τραγωδία του κολυμβητή Παναγιώτη Σαμιλίδη
Facebook Twitter Whatsapp
Ένα τραγικό γεγονός ανάγκασε τον 17χρονο Έλληνα κολυμβητή Παναγιώτη Σαμιλίδη να επιστρέψει στην Αθήνα, από τη Σανγκάη και το παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου, που διεξάγεται στην κινεζική πόλη.
Ένα τραγικό γεγονός ανάγκασε τον 17χρονο Έλληνα κολυμβητή Παναγιώτη Σαμιλίδη να επιστρέψει στην Αθήνα, από τη Σανγκάη και το παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου, που διεξάγεται στην κινεζική πόλη. Ο νεαρός αθλητής έχασε τον τρίχρονο αδελφό του και έπρεπε εσπευσμένα να επιστρέψει στην ελληνική πρωτεύουσα.
 
Σε όλη την ελληνική αποστολή τηρήθηκε σιγή ιχθύος έως ότου ο Έλληνας κολυμβητής προσγειωθεί στην Αθήνα, μη γνωρίζοντας ακόμη και ο ίδιος την αλήθεια.
 
Ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Δημήτρης Διαθεσόπουλος, χειρίστηκε πολύ λεπτά το θέμα, μη λέγοντας το πραγματικό γεγονός της επιστροφής του στην Αθήνα, ενώ συζητήθηκε και η περίπτωση να παραμείνει κανονικά με την αποστολή και να μάθει τότε το τραγικό γεγονός. Τελικά η μητέρα του ήταν αυτή που επέμενε να επιστρέψει εσπευσμένα.
 
Ο Παναγιώτης Σαμιλίδης, ο οποίος είχε φθάσει με την ελληνική αποστολή την Τρίτη 19 Ιουλίου, με την τελευταία ελληνική αποστολή για Σανγκάη, είχε προλάβει να πάρει μέρος, στο ένα από τα δύο αγωνίσματα, που θα συμμετείχε σε αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα, στα 100μ.πρόσθιο την Κυριακή (24/7) ενώ θα συμμετείχε και αύριο στο 200άρι του αγωνίσματος.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr