ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παραμένει ο Παντελή στον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση 29 Ιουλίου 2011, 20:46 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Παραμένει ο Παντελή στον ΠΑΟΚ
Facebook Twitter Whatsapp
Μπορεί πριν από λίγες ώρες ο Αντρέας Παντελή να δήλωνε ξεκάθαρα πως αν δεν τελειώσει η μεταβίβαση των μετοχών του Ηρακλή μέχρι την Πέμπτη (28/7) το βράδυ θα αποχωρήσει και θα αποσύρει το ενδιαφέρον του, ωστόσο σήμερα φαίνεται να άλλαξε γνώμη.
Μπορεί πριν από λίγες ώρες ο Αντρέας Παντελή να δήλωνε ξεκάθαρα πως αν δεν τελειώσει η μεταβίβαση των μετοχών του Ηρακλή μέχρι την Πέμπτη (28/7) το βράδυ θα αποχωρήσει και θα αποσύρει το ενδιαφέρον του, ωστόσο σήμερα φαίνεται να άλλαξε γνώμη.
Ο Κύπριος επιχειρηματίας, μιλώντας σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, είπε πως η συμφωνία του με τον Αντώνη Ρέμο ισχύει κανονικά, παρά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον γνωστό τραγουδιστή να έρχεται σε συμφωνία με άλλη ομάδα επιχειρηματιών!

Ιδού οι δηλώσεις Παντελή:

«Είχα πει ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και δεν μπορούμε να καθυστερούμε άλλο, για αυτό είχα πει ότι πρέπει να τελειώνουν μέχρι χθες οι συζητήσεις. Οπωσδήποτε, το έχω πει πάρα πολλές φορές, είναι κουραστικό να λέμε ότι με αγωνία γίνονται πολλά πράγματα στο ποδόσφαιρο και ο Ηρακλής να παραμένει αμέτοχος ή να μην μπορεί να αντιδράσει. Περίμενα μέχρι χθες, είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις, όμως αυτό που με έβαλε σε αμφιβολίες είναι οι διάφορες φήμες περί άλλων καταστάσεων, περί εγγράφων που θα πρέπει να παραδοθούν, γενικότερα αυτή η συγκεχυμένη κατάσταση που επικρατεί από χθες με οδήγησε να πω ότι δεν έχουμε άλλο χρόνο.

Είχαμε μια επικοινωνία χθες, η οποία λέει ότι δεν αλλάζει κάτι από αυτά που είχαμε συμφωνήσει, απλά μένουν κάποια τυπικά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Δεν αλλάζει η ουσία. Ανά πάσα στιγμή περιμένω να δω αυτά τα πράγματα, αν όντως δεν άλλαξε τίποτα θα προχωρήσουμε κανονικά, αν όμως αλλάζουν ουσιαστικά ίσως να υπάρχει πρόβλημα. Μέχρι το μεσημέρι ελπίζω να τα έχω στα χέρια μου.

Η συμφωνία είναι ξεκάθαρη όσον αφορά την μεταβίβαση των μετοχών, όμως αυτά επαναλαμβάνω είναι διαδικαστικά και θα πρέπει να καταλήξουμε σε οριστική συμφωνία και τα άλλα θα τα δούμε μέσα στο χρόνο».

Σε ό,τι αφορά τον Μάκη Κατσαβάκη αλλά και κάποιους παίκτες που έχει βάλει στο στόχαστρο, ο Ανδρέας Παντελή δήλωσε:

«Υπάρχει κατ' αρχήν συμφωνία με τον κ. Κατσαβάκη. Αντιλαμβάνεστε όμως, ότι όλα αυτά είναι στα μέτρα του δυνατού και στο προφορικό, γιατί νομικά δεν μπορεί να μπει καμία συμφωνία σε χαρτιά. Όπως βλέπετε, μέσα από τον χρόνο, παρόλο που όλοι παίκτες έχουν δείξει κατανόηση, έχουμε χάσει ποδοσφαιριστές λόγω αυτής της κωλυσιεργίας. Ας κλείσει το θέμα της συμφωνίας και μετά θα δούμε τι θα γίνει με το θέμα του Μετίν. Υπάρχει μια τεράστια προσπάθεια και μια κινητικότητα και ο μοναδικός στόχος προς το παρον είναι να παραμείνει η ομάδα στην Super League. Το έχουμε ξεκαθαρίσει ότι θα είμαι εκεί και στη Super League και στη Football League, όσο περνάει ο χρόνος όμως αδυνατίζει η θέση μου ή αν θέλετε οι πιθανότητες επιτυχίας αυτού του εγχειρήματος».

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr