ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υποβιβάζεται η Ηλιούπολη – Αποκλεισμός από το ποδόσφαιρο για Τσακογιάννη

Δημοσίευση 3 Αυγούστου 2011, 16:00 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Υποβιβάζεται η Ηλιούπολη – Αποκλεισμός από το ποδόσφαιρο για Τσακογιάννη
Facebook Twitter Whatsapp
Τον υποβιβασμό της Ηλιούπολης στην Γ' Εθνική κατηγορία αποφάσισε η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Ενωσης Β' και Γ' Εθνικής κατηγορίας, στο πλαίσιο της υπόθεσης για τους «στημένους» αγώνες, ενώ επέβαλε στον (προφυλακισθέντα) μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιώργο Τσακογιάννη, ο οποίος παρέστη στη διαδικασία, ποινή απαγόρευσης εκτελέσεως οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο εφ’ όρου ζωής και ποινή απαγορεύσεως εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους εφ’ όρου ζωής.
Τον υποβιβασμό της Ηλιούπολης στην Γ' Εθνική κατηγορία αποφάσισε η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Ενωσης Β' και Γ' Εθνικής κατηγορίας, στο πλαίσιο της υπόθεσης για τους «στημένους» αγώνες, ενώ επέβαλε στον (προφυλακισθέντα) μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιώργο Τσακογιάννη, ο οποίος παρέστη στη διαδικασία, ποινή απαγόρευσης εκτελέσεως οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο εφ’ όρου ζωής και ποινή απαγορεύσεως εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους εφ’ όρου ζωής. Ακόμη, στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ηλιούπολη, Νίκο Χάλκο, ποινή απαγορεύσεως εκτελέσεως οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο εφ’ όρου ζωής και ποινή απαγορεύσεως εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους εφ’ όρου ζωής και στον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Νικολόπουλο απαγόρευση εκτελέσεως οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για δύο χρόνια.

Σχετικά με την ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας, απαλλάχθηκε από την αποδιδόμενη σε αυτή κατηγορία. Στον προπονητή Νίκο Παντέλη επιβλήθηκε απαγόρευση εκτελέσεως οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για δύο χρόνια.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr