ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απειλεί την ΑΕΚ η ΕΠΟ

Δημοσίευση 5 Αυγούστου 2011, 09:17 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Απειλεί την ΑΕΚ η ΕΠΟ
Facebook Twitter Whatsapp
Η ΕΠΟ έστειλε έγγραφο στην ΑΕΚ και κάνει σαφές πως αν δεν ρυθμιστεί η οφειλή 850.000 ευρώ τότε δεν θα εκδώσει δελτία στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Στην αντεπίθεση η Ένωση. Η οικονομική κατάσταση της ΑΕΚ, όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, είναι σε δύσκολη κατάσταση, αφού τα έξοδα τρέχουν και οι μέτοχοι της ομάδας δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη (κάτι που συμβαίνει και σε άλλες ομάδες).
Η ΕΠΟ έστειλε έγγραφο στην ΑΕΚ και κάνει σαφές πως αν δεν ρυθμιστεί η οφειλή 850.000 ευρώ τότε δεν θα εκδώσει δελτία στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Στην αντεπίθεση η Ένωση. Η οικονομική κατάσταση της ΑΕΚ, όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, είναι σε δύσκολη κατάσταση, αφού τα έξοδα τρέχουν και οι μέτοχοι της ομάδας δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη (κάτι που συμβαίνει και σε άλλες ομάδες). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, να προσπαθεί να εξασφαλίσει πόρους για να εξοφληθούν υποχρεώσεις, οι οποίες κάθε ημέρα γίνονται όλο και περισσότερες. Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, η Ένωση θα κληθεί να αντιμετωπίσει άλλο ένα πρόβλημα που, αν ισχύσει, θα επηρεάσει αρκετά το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας και συγκεκριμένα τις μεταγραφές.

Η ΕΠΟ λοιπόν έστειλε έγγραφο στην ΠΑΕ ΑΕΚ και ζητά να ρυθμιστεί η οφειλή ύψους 850.000 ευρώ προς αυτή, ενώ κάνει λόγο και για έκδοση νέας ασφαλιστικής ενημερότητας, καθώς η τρέχουσα έχει λήξει και θα πρέπει να γίνει ρύθμιση με το ΙΚΑ.

Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα να παγώσει η έκδοση δελτίων για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, τα οποία δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ απαντά πως η οφειλή θα είχε ρυθμιστεί κανονικά, αν η ΕΠΟ δεν έκοβε 200.000 ευρώ από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Όπως και να έχει πάντως το ενδεχόμενο να μην βγουν δελτία δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αφού η ΠΑΕ θα ρυθμίσει τις υποχρεώσεις της μέσα στο επόμενο διάστημα, ενώ χρήματα θα στείλει και ο Νίκος Νοτιάς όπως άφησε να διαρρεύσει.


Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr