ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τέσσερα μετάλλια για την Ελλάδα στη συγχρονισμένη κολύμβηση

Δημοσίευση 8 Αυγούστου 2011, 07:16 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Τέσσερα μετάλλια για την Ελλάδα στη συγχρονισμένη κολύμβηση
Facebook Twitter Whatsapp
Δύο χρυσά και δύο ασημένια μετάλλια ειναι ο απολογισμός της ελληνικής ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης στο Μεσογειακό Κύπελλο που διεξήχθη στο Μπούστο Αρσίζιο της Ιταλίας.
Δύο χρυσά και δύο ασημένια μετάλλια ειναι ο απολογισμός της ελληνικής ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης στο Μεσογειακό Κύπελλο που διεξήχθη στο Μπούστο Αρσίζιο της Ιταλίας. Τα χρυσά τα κατέκτησαν στο σόλο η Αννα Μαρία Αλεξανδρή με 155.653 και στο ντουέτο η Αννα Μαρία Αλεξανδρή και η Ειρήνη Μαρίνα Αλεξανδρή (αναπλ. η Βασιλική Παγώνα Αλεξανδρή) με 156.925. 
 
Τα ασημένια πήραν στο ομαδικό οι Αννα Μαρία Αλεξανδρή, Ειρήνη Μαρίνα Αλεξανδρή, Βασιλική Παγώνα Αλεξανδρή, Αγγελική Βουχάρα, Σοφία Μαλκογεώργου, Μελιτίνη Δημακάκου, Μυρτώ Καματερού,  Αθανασία Τσόλα (αναπλ.: οι Αντωνία Μαζοκοπάκη, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Παρασκευή Κοφίδη, Ελενα Στραβάκου) με 152.245 και στο κόμπο οι Αννα Μαρία Αλεξανδρή, Ειρήνη Μαρίνα Αλεξανδρή, Βασιλική Παγώνα Αλεξανδρή, Αγγελική Βουχάρα, Σοφία Μαλκογεώργου, Μελιτίνη Δημακάκου, Μυρτώ Καματερού, Αθανασία Τσόλα, Αντωνία Μαζοκοπάκη, Βαλεντίνα Φαραντούρη (αναπλ.: οι Παρασκευή Κοφίδη, Ελενα Στραβάκου) με 81.070. 
 
Η Ελλάδα κατέλαβε τη 2η θέση της γενικής κατάταξης με 545.893 βαθμούς. Πρώτη ήταν η Ιταλία με 547.175.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr