ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνάντηση για το ζήτημα της ηλεκτροδότησης του κλειστού της Πυλαίας

Δημοσίευση 10 Αυγούστου 2011, 13:58 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Συνάντηση για το ζήτημα της ηλεκτροδότησης του κλειστού της Πυλαίας
Facebook Twitter Whatsapp
Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Διονύση Ψωμιάδη, είχαν σήμερα ιθύνοντες της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, θέλοντας να ζητήσουν την αποκατάσταση του προβλήματος που υφίσταται το τελευταίο διάστημα με τη διακοπή του ρεύματος στο κλειστό της Πυλαίας.
Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Διονύση Ψωμιάδη, είχαν σήμερα ιθύνοντες της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, θέλοντας να ζητήσουν την αποκατάσταση του προβλήματος που υφίσταται το τελευταίο διάστημα με τη διακοπή του ρεύματος στο κλειστό της Πυλαίας. Μεταφέρθηκε από τους «ασπρόμαυρους», όπως γνωστοποιήθηκε, η υποχρέωση της Πολιτείας να πληρώνει τα έξοδα ηλεκτροδότησης, βάσει σύμβασης που υπογράφηκε το 2006 από τον τότε υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Ορφανό, τον τότε Νομάρχη Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη και τον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή. Σύμφωνα με αυτήν, ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ παραχώρησε το γήπεδο στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης, για να υλοποιούν εκδηλώσεις, με τις τελευταίες να καταβάλουν ετησίως 40.000 και μέχρι 30.000 ευρώ, αντίστοιχα, για έξοδα ηλεκτροδότησης και υδροδότησης του χώρου.

Το αποτέλεσμα της συνάντησης, όπως ειπώθηκε, ήταν να ενημερωθεί από τον κ. Ψωμιάδη ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος δεσμεύτηκε να εξετάσει το ζήτημα προσωπικά.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr