ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σκληρή γλώσσα από «Λύμπε»

Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου 2011, 07:24 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Σκληρή γλώσσα από «Λύμπε»
Facebook Twitter Whatsapp
Μπορεί να ενόχλησαν πολλούς οι δηλώσεις του Νίκου Λυμπερόπουλου μετά το τέλος του αγώνα με την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες, όμως αποτυπώνουν εν πολλοίς την πραγματικότητα αναφορικά με την αγωνιστική κατάσταση της «Ένωσης».
Μπορεί να ενόχλησαν πολλούς οι δηλώσεις του Νίκου Λυμπερόπουλου μετά το τέλος του αγώνα με την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες, όμως αποτυπώνουν εν πολλοίς την πραγματικότητα αναφορικά με την αγωνιστική κατάσταση της «Ένωσης». Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός, σχολίασε μετά το τέλος του ματς: «Οταν παίζεις τέτοια παιχνίδια πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος 90 λεπτά. Πληρώσαμε τα λάθη μας. Τα δύο πρώτα γκολ ήταν αστεία, τα κάναμε δώρο. Οταν μειώσαμε και φαινόταν ότι μπορούμε να ξαναμπούμε στο ματς, δεχθήκαμε το τρίτο γκολ, τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ και αποδείχθηκε ότι δεν είμαστε έτοιμοι για τέτοιο επίπεδο.

Σήμερα αποδείχθηκε ότι δεν είμαστε ομάδα για τέτοιο επίπεδο. Μπορούμε να πούμε ότι η ομάδα είναι καινούργια, μπορούμε να πούμε χίλια δυο αλλά όλα αυτά θα είναι δικαιολογίες.

Νομίζω ότι όλοι το είδαν. Ηρθαμε εδώ, παίξαμε μια ομάδα που δε νομίζω ότι είναι ομάδα για να μας ρίξει τέσσερα γκολ. Είναι, όμως, μια ομάδα που ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο. Οταν χαρίζεις και δύο γκολ, είναι πολύ δύσκολο. Είναι μια ομάδα η Αντερλεχτ με όλη τη σημασία της λέξης μέσα στο γήπεδο. Εμείς δεν ξέραμε τι θέλαμε.

Δε νομίζω ότι υπάρχει παίκτης που μπαίνει να παίξει ευρωπαϊκό παιχνίδι και σκέφτεται τα διοικητικά προβλήματα. Αυτά πρέπει να τα λύσουν άλλοι. Εμείς πρέπει ως ομάδα να αποκτήσουμε ταυτότητα γιατί κατά την προσωπική μου άποψη δεν έχουμε.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σκύψουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε περισσότερο και να φτιάξουμε μια ομάδα σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχουμε. Είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια αν βελτιωθούμε. Ακόμη είναι αρχή, υπάρχουν ελπίδες για πρόκριση».


Πηγή: woop.gr