ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιάκομπς: «Όλα καλά»

Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου 2011, 07:28 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Γιάκομπς: «Όλα καλά»
Facebook Twitter Whatsapp
«Σήμερα θέλαμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και το πετύχαμε. Οι παίκτες αποζημιώθηκαν το αποτέλεσμα ήταν ευνοϊκό και όλα καλά», είπε αρχικά ο τεχνικών των Βέλγων ο οποίος στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσει δημοσιογράφων:
«Σήμερα θέλαμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και το πετύχαμε. Οι παίκτες αποζημιώθηκαν το αποτέλεσμα ήταν ευνοϊκό και όλα καλά», είπε αρχικά ο τεχνικών των Βέλγων ο οποίος στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσει δημοσιογράφων: Οι κινήσεις των επιθετικών σας ικανοποίησαν; "Συμφωνώ απόλυτα. Η τεχνική ήταν καλή. Η κατοχή επίσης ικανοποιητική. Τα πήγαμε καλά. Όλα πήγαν όπως έπρεπε, ακολούθησαν τα πράγματα μία σωστή πορεία".

Πώς θεωρείτε την απόδοση της ΑΕΚ; "Η ΑΕΚ έχει βιώσει μία ταραχώδη περίοδο. Υπήρξαν προβλήματα στη χώρα και το πρόβλημα του ανταγωνισμού έθεσε κάποια εμπόδια. Εμείς όμως είχαμε τη νοοτροπία μας και επιβάλαμε το ρυθμό μας. Ίσως να προέκυψε ένα πρόβλημα όταν μπήκε το δεύτερο γκολ για μας, αλλά τα πήγαμε καλά".

Τι είπατε στον Γιοβάνοβιτς στην αλλαγή του; "Τον ρώτησα που θα... πήγαινε απόψε! Σε γενικές γραμμές πάντως είμαι ευχαριστημένος από εκείνον. Είχαμε καλή επίθεση. Από τη στιγμή που φτάσαμε στο 3-1, οφείλεται και σε αυτόν το αποτέλεσμα αυτό".

Μήπως υπήρξε πρόβλημα στην άμυνα; Δεν δείχνετε χαρούμενος για τη νίκη... "Όχι είμαι, αλλά την Κυριακή έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν ακόμα πιο δύσκολο αγώνα, με τον πρώτο στην κατηγορία. Κάθε άλλο, είμαι ικανοποιημένος. Είναι σημαντικό που έχουμε μία νίκη στην Ευρώπη. Έχουμε τη συνέχεια τώρα και τον αγώνα της Κυριακής και παραμένει αβέβαιη η συμμετοχή τριών παικτών και μας προκαλεί ανησυχίες. Σήμερα θέλαμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και το πετύχαμε. Οι παίκτες αποζημιώθηκαν το αποτέλεσμα ήταν ευνοϊκό και όλα καλά".Πηγή: woop.gr