ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Μάχη» της Εθνικής με φόντο το Λονδίνο

Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου 2011, 10:39 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
«Μάχη» της Εθνικής με φόντο το Λονδίνο
Facebook Twitter Whatsapp
Η ήττα από την Γαλλία σταμάτησε τα όνειρα της Ελλάδας για μία (ακόμα) καλύτερα πορεία στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, αλλά όπως έλεγαν και οι διεθνείς μας σε όλο αυτό το διάστημα, βασικός στόχος είναι η είσοδο στο προ Ολυμπιακό τουρνουά.
Η ήττα από την Γαλλία σταμάτησε τα όνειρα της Ελλάδας για μία (ακόμα) καλύτερα πορεία στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, αλλά όπως έλεγαν και οι διεθνείς μας σε όλο αυτό το διάστημα, βασικός στόχος είναι η είσοδο στο προ Ολυμπιακό τουρνουά. Αυτό το στόχο διεκδικούν σήμερα που αγωνίζονται απέναντι στη Σερβία για τις θέσει 5-8 του Ευρωμπάσκετ, καθως με νίκη κλείνουν εισιτήριο για το Λονδίνο.

Πλέον η ήττα από την Γαλλία αποτελεί παρελθόν και οι παίκτες του Ηλίας Ζούρου θα δώσουν σήμερα όλες τους τις δυνάμεις για μία θέση στην 6άδα.

Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς είναι γνωστή στους Έλληνες παίκτες με ονόματα όπως οι Τεόντοσιτς, Τέπιτς και Κέσελ να έχουν αγωνιστεί γα χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο ομοσπονδιακός μας προπονητής από την άλλη δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα έχει όλους τους παίκτες στο παρκέ για την προσπάθεια που θα κάνει η Εθνική ώστε να πάρει το εισιτήριο που θα της δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Πηγή: woop.gr