ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τζόρβας: «Δεν απέτυχα στον Παναθηναϊκό»

Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου 2011, 12:17 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Τζόρβας: «Δεν απέτυχα στον Παναθηναϊκό»
Facebook Twitter Whatsapp
Ο Αλέξανδρος Τζόρβας μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM 94.6» και απάντησε σε αυτούς που θεωρούν ως αποτυχημένο το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε ότι ήταν στόχος ζωής για τον ίδιο μια μεταγραφή στο εξωτερικό, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί, μεταξύ άλλων, στους «τελικούς» της εθνικής Ελλάδος με Κροατία και Γεωργία, για τα προκριματικά του Euro 2012.
Ο Αλέξανδρος Τζόρβας μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM 94.6» και απάντησε σε αυτούς που θεωρούν ως αποτυχημένο το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε ότι ήταν στόχος ζωής για τον ίδιο μια μεταγραφή στο εξωτερικό, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί, μεταξύ άλλων, στους «τελικούς» της εθνικής Ελλάδος με Κροατία και Γεωργία, για τα προκριματικά του Euro 2012. Για τη μεταγραφή του στην Παλέρμο: «Είναι ένας στόχος ζωής. Φιλοδοξία που προσπαθούσα να πραγματοποιήσω καιρό και έκανα ένα ντεμπούτο πραγματικά ιδανικό».

Για τις διαφορές μέσω μιας μεταγραφής στο εξωτερικό: «Κατάλαβα γιατί είναι πολύ δύσκολο για τους Έλληνες να κάνουν μια μεταγραφή σε μεγάλο πρωτάθλημα. Αν δεν πας σε ένα δυνατό πρωτάθλημα όπως το ιταλικό, το γερμανικό, το ισπανικό, παραμένεις «φτωχός» ποδοσφαιρικά. Εμένα στόχος μου ήταν το εξωτερικό από τότε πού ήμουν στον ΟΦΗ. Τότε πήγα στον Παναθηναϊκό για να παίξω και δεν μετανιώνω γι’ αυτό».

Για τη θητεία του στον Παναθηναϊκό: «Το πέρασμά μου δεν ήταν αποτυχημένο, αν και μερικοί ήθελαν να το παρουσιάσουν έτσι. Δεν έχω καμία πίκρα για την ομάδα. Πήρα ένα κύπελλο και ένα πρωτάθλημα και κάναμε μια πορεία στην Ευρώπη. Δεν ήμουν 5 ή 10 χρόνια χωρίς τίτλο».

Για την εθνική ομάδα: «Αν θέλουμε να μιλάμε για απευθείας πρόκριση, μιλάμε όχι για έναν, αλλά για δύο τελικούς. Θέλουμε νίκες με Κροατία και με Γεωργία. Αν δεν έρθει κάποιο αποτέλεσμα που θα μας ευνοήσει, το σημαντικότερο είναι να πάρουμε έστω και την ισοπαλία από την Κροατία, μήπως προκριθούμε ως καλύτεροι δεύτεροι. Αλλιώς στα μπαράζ που είναι και κάτι γνώριμο για εμάς. Τρομερά σημαντικό είναι το ματς με την Κροατία και πρέπει να έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο. Πρέπει να υπάρχει συσπείρωση και όλοι να είναι κοντά μας».