ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επεισόδια απο οπαδούς του ΠΑΟΚ στα διόδια των Αφιδνών

Δημοσίευση 19 Σεπτεμβρίου 2011, 11:09 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Επεισόδια απο οπαδούς του ΠΑΟΚ στα διόδια των Αφιδνών
Facebook Twitter Whatsapp
 Τέσσερα περιπολικά και δύο μοτοσικλέτες του τμήματος Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων έσπασαν οπαδοί του ΠΑΟΚ, χτες αργά το βράδυ στο ύψος των διοδίων Αφιδνών, κατα τη διάρκεια επίθεσης που εξαπέλυσαν, επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη μετά τον αγώνα της ομάδας τους με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.
 Τέσσερα περιπολικά και δύο μοτοσικλέτες του τμήματος Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων έσπασαν οπαδοί του ΠΑΟΚ, χτες αργά το βράδυ στο ύψος των διοδίων Αφιδνών, κατα τη διάρκεια επίθεσης που εξαπέλυσαν, επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη μετά τον αγώνα της ομάδας τους με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Οι οπαδοί, όπως έγινε γνωστό απο την αστυνομία, επέβαιναν σε πέντε λεωφορία, τα οποία σταμάτησαν μόλις πέρασαν τα διόδια και περίπου 150 άτομα άρχισαν να πετούν πέτρες εναντίον του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων που στεγάζεται στο σημείο.

Επιτόπου έφτασε μια διμοιρία των ΜΑΤ και οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών για να απωθήσουν τους οπαδούς, οι οποίοι επιβιβάστηκαν και πάλι στα λεωφορεία και συνέχισαν προς Θεσσαλονίκη.

 Όπως έγινε γνωστό απο αρμόδιο αξιωματικό, οι αστυνομικές δυνάμεις δεν προχώρησαν σε συλληψεις, προκειμένου να μην γενικευτούν τα επεισόδια στην εθνική οδό, αλλά γίνεται προανάκριση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αυτών που πρωτοστάτησαν στην επίθεση.