ΑΘΛΗΤΙΚΑ

To διάλειμμα του... πιστού στρατιώτη Νοβίτσκι

Δημοσίευση 19 Σεπτεμβρίου 2011, 13:21 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
To διάλειμμα του... πιστού στρατιώτη Νοβίτσκι
Facebook Twitter Whatsapp
Την υπόσχεσή του πως θα συνεχίσει να ενισχύει την εθνική ομάδα της Γερμανίας ακόμα και στα 37 του χρόνια έδωσε ο Ντιρκ Νοβίτσκι. Ο μεγάλος Γερμανός παίκτης των Μάβερικς με δηλώσεις που πραγματοποίησε από την πατρίδα του, το Βίρτσμποουργκ, δήλωσε πως θέλει να ξεκουραστεί μέχρι τον Οκτώβριο, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα πάει σε ομάδα της χώρας του λόγω του λοκ-άουτ.
Την υπόσχεσή του πως θα συνεχίσει να ενισχύει την εθνική ομάδα της Γερμανίας ακόμα και στα 37 του χρόνια έδωσε ο Ντιρκ Νοβίτσκι. Ο μεγάλος Γερμανός παίκτης των Μάβερικς με δηλώσεις που πραγματοποίησε από την πατρίδα του, το Βίρτσμποουργκ, δήλωσε πως θέλει να ξεκουραστεί μέχρι τον Οκτώβριο, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα πάει σε ομάδα της χώρας του λόγω του λοκ-άουτ. "Αυτή τη στιγμή το μόνο που θέλω είναι να ξεκουραστώ και να απολαύσω αυτήν την ηρεμία που αξίζω. Μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου θα ξέρω τι θα κάνω.

Είναι βέβαιο ότι δεν γίνεται να περάσει ένας χρόνος χωρίς να παίζω μπάσκετ. Αλλά δεν θα έρθω σε γερμανική ομάδα, επειδή δεν θέλω μόλις τελειώσει το λοκ-άουτ και φύγω να αποδυναμωθεί η συγκεκριμένη ομάδα".

Σε ερώτηση για το αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται με το εθνόσημο, ο μεγάλος Ντιρκ Νοβίτσκι απάντησε πως θα κάνει ένα διάλλειμα μέχρι το 2015 και στη συνέχεια θα βοηθήσει τους νεαρούς παίκτης της εθνικής ομάδας να πάνε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016:

"Θα κάνω ένα διάλειμμα μέχρι το 2015. Τότε θα είμαι 37 χρονών και θα βοηθήσω τους νέους ταλαντούχους παίκτες της Γερμανίας να πάνε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016".


Πηγή: woop.gr