ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προπονητική τέλος για τον Ουγιέ!

Δημοσίευση 19 Σεπτεμβρίου 2011, 16:25 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Προπονητική τέλος για τον Ουγιέ!
Facebook Twitter Whatsapp
Αναγκασμένος να αποχωρήσει από την προπονητική εξαιτίας των προβλημάτων υγείας είναι ο Ζεράρ Ουγιέ, με τον Γάλλο τεχνικό να αποκαλύπτει τις προθέσεις του σε ραδιοφωνική εκπομπή.
Αναγκασμένος να αποχωρήσει από την προπονητική εξαιτίας των προβλημάτων υγείας είναι ο Ζεράρ Ουγιέ, με τον Γάλλο τεχνικό να αποκαλύπτει τις προθέσεις του σε ραδιοφωνική εκπομπή. «Είμαι σχεδόν καλά, αν και χρειάζομαι ακόμη μερικούς μήνες. Είμαι στο 85% του να είμαι απόλυτα υγιής», τόνισε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις αποφάσεις που έχει πάρει για το μέλλον του στην προπονητική.

«Ναι, νομίζω ότι έχω τελειώσει από την προπονητική. Μπορώ να πω ότι δεν θα επιστρέψω στο επάγγελμα», που όμως θα συνεχίσει να εργάζεται ως σχολιαστής σε τηλεοπτικά δίκτυα.

Όσον αφορά στα προβλήματα που αντιμετώπισε με την καρδιά του, ο Ζεράρ Ουγιέ ξεκαθάρισε ότι το επάγγελμά του «δεν ήταν αυτό που προκάλεσε τα προβλήματα στην υγεία» του, αφού είναι «ένα κληρονομικό πρόβλημα, αν και το επάγγελμα του προπονητή δεν είναι και το πλέον κατάλληλο για να σε κρατά σε ηρεμία».

Πηγή: woop.gr