ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παίρνει θέση ο Βαρδινογιάννης!

Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου 2011, 15:21 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Παίρνει θέση ο Βαρδινογιάννης!
Facebook Twitter Whatsapp
Θέση στο φλέγον ζήτημα των τελευταίων ωρών, αυτό του ενδιαφέροντος του Σαουδάραβα πρίγκιπα για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θα πάρει η οικογένεια Βαρδινογιάννη.
Θέση στο φλέγον ζήτημα των τελευταίων ωρών, αυτό του ενδιαφέροντος του Σαουδάραβα πρίγκιπα για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θα πάρει η οικογένεια Βαρδινογιάννη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η πρόθεση του Γιάννη Βαρδινογιάννη είναι το αργότερο μέχρι αύριο το πρωί να ξεκαθαρίσει στους οπαδούς της ομάδας εάν πρόκειται για αληθινό ενδιαφέρον του Σουλτάν μπιν Νάσερ αλ-Σαούντ για την απόκτηση των μετοχών. Κάτι που ουσιαστικά θα εγγυάται για την επόμενη ημέρα της ομάδας.

Η αλήθεια είναι ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είναι αρκετά επιφυλακτικός απέναντι στον Βλάση Τσάκα και προτιμά να έρθει σε άμεση επαφή με τον υποψήφιο επενδυτή από την Σαουδική Αραβία.

Όσον αφορά στη… διαμάχη με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, αυτή φαίνεται ότι θα μπει στο «ψυγείο». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν πρόκειται να απαντήσει στην χθεσινή ανακοίνωση του “Mr MIG”. Όμως θα απευθυνθεί στα δικαστήρια αντιδρώντας στις κατηγορίες που του εκτόξευσε ο κ.Βγενόπουλος για την συμμετοχή του στη ΓΗΠΕΛ.Πηγή: sport-fm.gr