ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν τα παρατάει ο Ολυμπιακός Βόλου

Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου 2011, 20:43 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Δεν τα παρατάει ο Ολυμπιακός Βόλου
Facebook Twitter Whatsapp
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κατέθεσε έφεση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, κατά της άρνησης της Σούπερ Λίγκας, στις 16 Σεπτεμβρίου, να ορίσει με 48ωρη προθεσμία τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής με τον Άρη.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κατέθεσε έφεση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, κατά της άρνησης της Σούπερ Λίγκας, στις 16 Σεπτεμβρίου, να ορίσει με 48ωρη προθεσμία τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής με τον Άρη. Με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας», ο δικηγόρος της θεσσαλικής ομάδας, Θανάσης Χαρμάνης, ανέφερε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα ενημερώσουν τη FIFA, την UEFA και τις ευρωπαϊκές εθνικές ομοσπονδίες.

«Η απόφαση αυτή έρχεται σε συνέχεια μίας προσωρινής διαταγής της 26ης Αυγούστου που πήραμε από μία πρόεδρο πιο έμπειρη. Η απόφαση αυτή την ακυρώνει. Δίνουμε έναν άνισο αγώνα και αυτό έχει εμπεδωθεί. Το έχει καταλάβει όλος ο κόσμος. Δεν τα βάζουμε ούτε με τη δικαιοσύνη ούτε με τα αθλητικά δικαιοδοτικά όργανα, αλλά με ένα ισχυρότερο αντίπαλο» δήλωσε ο κ. Χαρμάνης, ο οποίος ευελπιστεί ότι η ΕΠΟ θα εκδικάσει την έφεση ως την προσεχή Δευτέρα ή Τρίτη.

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε να παραμείνει ο Ολυμπιακός Βόλου στη Σούπερ Λίγκα. Θα κληθεί, λοιπόν, να ανατρέψει τη δική της απόφαση και να μην παίζει ο Βόλος στη Σούπερ Λίγκα. Θα κληθεί, επίσης, να απαντήσει αν ισχύει το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου», συνέχισε και κατέληξε: «Η επόμενη ενέργεια σήμερα είναι να ενημερωθεί η FIFA για τις τελευταίες δηλώσεις του συμβούλου της ΕΠΟ, κ. Χατζηαποστόλου, και για τα δημοσιεύματα που υπήρχαν σε "Καθημερινή" και "Ελευθεροτυπία" για το ρόλο της ΕΕΑ. Παράλληλα με την UEFA θα ενημερωθούν και όλες οι ευρωπαϊκές χώρες που συμμετέχουν στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος».

Εν τω μεταξύ, το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ θα πραγματοποιήσει απόψε έκτακτη σύσκεψη, προκειμένου να σταθμίσει την κατάσταση, όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά τη σημερινή απόφαση του Διοικητικού Εφετείου, που έκανε δεκτό το αίτημα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και ανέστειλε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα. Ο τεχνικός της ομάδας, Χάβι Γκράθια, και οι ποδοσφαιριστές έχουν ενημερωθεί, ενώ η διοίκηση θα τους συναντήσει απόψε στο Πανθεσσαλικό στάδιο.