ΑΘΛΗΤΙΚΑ

O Πανιώνιος θα ζητήσει την πτώχευση της ΑΕΚ!

Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου 2011, 08:35 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
O Πανιώνιος θα ζητήσει την πτώχευση της ΑΕΚ!
Facebook Twitter Whatsapp
Αίτημα πτώχευσης της ΑΕΚ αναμένεται να καταθέσει ο Πανιώνιος. Και αυτό γιατί εκ μέρους της Ένωσης υπάρχει ανεξόφλητη επιταγή από τις 15 Αυγούστου για τον Μάκο ύψους 165.000 ευρώ!
Αίτημα πτώχευσης της ΑΕΚ αναμένεται να καταθέσει ο Πανιώνιος. Και αυτό γιατί εκ μέρους της Ένωσης υπάρχει ανεξόφλητη επιταγή από τις 15 Αυγούστου για τον Μάκο ύψους 165.000 ευρώ! Η οικονομική κατάσταση στους «κυανέρυθρους» δεν είναι και η καλύτερη αφού προσωπικό και ποδοσφαιριστές είναι απλήρωτοι. Έτσι, στη Νέα Σμύρνη είναι αποφασισμένοι, όπως αναφέρει η εφημερίδα Goal, να καταθέσουν αίτημα πτώχευσης της ΑΕΚ από την στιγμή που δεν έχουν εξοφληθεί για την επιταγή για την μεταγραφή του Μάκου.

Ο τότε αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Κωνσταντίνος Τσολακάκης, στα μέσα Αυγούστου είχε αποκαλύψει στο gazzetta.gr το πρόβλημα με την απλήρωτη επιταγή του Μάκου και φαίνεται πως τώρα στην Πλατεία πήραν την απόφαση να προχωρήσουν σε πιο δραστικές λύσεις.

Την Δευτέρα οι Νεοσμυρνιώτες αναμένεται να βρεθούν στο Πρωτοδικείο και να καταθέσουν αίτημα πτώχευσης της ΑΕΚ, αφού παρά τις όποιες ενοχλήσεις προς την πλευρά του Δικεφάλου, η επιταγή ύψους 165.000 ευρώ για τον Μάκο δεν έχει εξοφληθεί.   


Πηγή: gazzetta.gr