ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υπό κράτηση παίκτης της Μπάγερν για υπόθεση-μυστήριο

Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου 2011, 18:03 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Υπό κράτηση παίκτης της Μπάγερν για υπόθεση-μυστήριο
Facebook Twitter Whatsapp
Υπό κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου, Μπρένο. Η βίλα του Βραζιλιάνου τυλίχτηκε στις φλόγες τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης και καθώς διεξάγεται έρευνα από τις αστυνομικές αρχές του Μονάχου για πιθανότητα εμπρησμού, ο Μπρένο κρατείται προς αποφυγή του «κινδύνου απόκρυψης στοιχείων».
Υπό κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου, Μπρένο. Η βίλα του Βραζιλιάνου τυλίχτηκε στις φλόγες τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης και καθώς διεξάγεται έρευνα από τις αστυνομικές αρχές του Μονάχου για πιθανότητα εμπρησμού, ο Μπρένο κρατείται προς αποφυγή του «κινδύνου απόκρυψης στοιχείων». Χθες, οι εμπειρογνώμονες απέκλεισαν το ενδεχόμενο να έχει προκληθεί η φωτιά από ατύχημα. Ο σύλλογος της Βαυαρίας επιβεβαίωσε πως η... αθωότητα του παίκτη διερευνάται.

Ο Μπρένο διακομίστηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, λόγω του καπνού που είχε εισπνεύσει και αναρρώνει αυτό το διάστημα. Ήταν μόνος στο σπίτι, όταν ξέσπασε η φωτιά, στην περιοχή Γκρούνβαλντ του Μονάχου.

Δεκάδες πυροσβέστες έσπευσαν να επέμβουν για να την περιορίσουν, καθώς απειλούσε διπλανά οικοδομήματα. Ήδη από την Πέμπτη, η οικογένεια έχει μετακομίσει στο νέο σπίτι που παραχώρησε η Μπάγερν Μονάχου στο Μπρένο, τη σύζυγό του και τα τρία παιδιά τους.

Ο Μπρένο φορά τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου από το 2008.