ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Βάντσικ αποθέωσε τον Καπίνο

Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου 2011, 13:39 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ο Βάντσικ αποθέωσε τον Καπίνο
Facebook Twitter Whatsapp
Ικανός να κάνει μεγάλη καριέρα είναι ο Στέφανος Καπίνο σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο Γιόζεφ Βάντσικ στο NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 από το studio του σταθμού στην Έκθεση ‘’Nova All Sports Show & Fashion”.
Ικανός να κάνει μεγάλη καριέρα είναι ο Στέφανος Καπίνο σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο Γιόζεφ Βάντσικ στο NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 από το studio του σταθμού στην Έκθεση ‘’Nova All Sports Show & Fashion”. «Είναι σε σωστό δρόμο. Έχει πλούσιο ταλέντο. Αν δουλέψει καλά, ακούει τους προπονητές του και δεν πάρουν τα μυαλά του ‘’αέρα’’, τότε είναι ανοικτός ο δρόμος να κάνει μια μεγάλη καριέρα», τόνισε ο Γιόζεφ Βάντσικ απαντώντας σε ερωτήσεις του Γιάννη Θειακού και του Σωτήρη Κωσταβάρα.

«Ο Φέργκιουσον δεν πήρε τον Ντε Χέα στη Γιουνάιτεντ; Σε κάποιες περιπτώσεις δέχθηκε κριτική, αλλά ο προπονητής του είναι από πίσω και συνεχώς τον στηρίζει. Αυτό παίζει ρόλο», ήταν το σχόλιο του «βουνού» σε ερώτηση εάν ο Καπίνο μπορεί να αποτελέσει την βασική επιλογή του Ζεσουάλδο Φερέιρα για τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιόζεφ Βάντσικ –στη συνέχεια- μίλησε για τον Παναθηναϊκό… «Εγώ ήμουν τόσα χρόνια στην ομάδα. Τον πονάω και τον αγαπώ τον Παναθηναϊκό. Είμαι σίγουρος ότι θα βρει τον δρόμο του. Είναι μια μεγάλη ομάδα», είπε ο Βάντσικ.


Πηγή: sport-fm.gr