ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πατέρας: «Κατέθεσα με ειλικρίνεια»

Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου 2011, 15:29 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Πατέρας: «Κατέθεσα με ειλικρίνεια»
Facebook Twitter Whatsapp
Η κλήση του Νικόλα Πατέρα από τον ένατο τακτικό ανακριτή , Γιώργο Κασίμη, ήταν αιφνίδια το μεσημέρι της Τρίτης, με τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού να εμφανίζεται στα γραφεία της Ευελπίδων και να καταθέτει ως μάρτυρας υπεράσπισης του Μάκη Ψωμιάδη.
Η κλήση του Νικόλα Πατέρα από τον ένατο τακτικό ανακριτή , Γιώργο Κασίμη, ήταν αιφνίδια το μεσημέρι της Τρίτης, με τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού να εμφανίζεται στα γραφεία της Ευελπίδων και να καταθέτει ως μάρτυρας υπεράσπισης του Μάκη Ψωμιάδη. «Απάντησα με ειλικρίνεια στον κύριο ανακριτή και αυτά που του είπα είναι απολύτως αληθή. Οι ερωτήσεις του κυρίου ανακριτή ήταν πολύ προσεκτικές και πιστεύω πως απάντησα απόλυτα ειλικρινά. Αν με ξαναχρειαστεί και με καλέσει, είμαι στη διάθεσή του», είπε αρχικά ο Νικόλας Πατέρας κατά την έξοδό του από τον ανακριτή, ενώ σε ερώτηση για την κατάθεση του Μάκη Ψωμιάδη απάντησε:

«Δεν γνωρίζω τι είπε ο κύριος Ψωμιάδης γιατί δεν μου έχουν δώσει την κατάθεσή του. Πολλές από τις συνομιλίες του κυρίου Ψωμιάδη δεν είναι μαζί μου. Ο κύριος ανακριτής έχει καταλάβει πως πρόκειται για άλλο πρόσωπο και κατά λάθος γράφουν ότι είμαι εγώ».

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, την κατάσταση στα διοικητικά και πιθανή επιστροφή του αρκέστηκε στο να πει: «Εγώ; Μόνο σαν μέτοχος, τίποτε άλλο…»

Στον ανακριτή και ο Πιλάβιος

Πιθανόν αύριο ενώπιον του 9ου τακτικού ανακριτή θα δώσει το παρόν για ακόμη μια φορά και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ο οποίος επίσης έχει κληθεί ως μάρτυρας από τον Μ. Ψωμιάδη.

Πηγή: woop.gr