ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναστατωμένος ο Φέργκιουσον

Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου 2011, 11:57 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Αναστατωμένος ο Φέργκιουσον
Facebook Twitter Whatsapp
Μετά το ισόπαλο 1-1 με τη Στόουκ, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είδε τους ποδοσφαιριστές του να αδυνατούν να κάμψουν και την αντίσταση της Βασιλείας- με τελικό αποτέλεσμα 3-3- που παρουσιάστηκε μαχητική και ψυχωμένη.
Μετά το ισόπαλο 1-1 με τη Στόουκ, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είδε τους ποδοσφαιριστές του να αδυνατούν να κάμψουν και την αντίσταση της Βασιλείας- με τελικό αποτέλεσμα 3-3- που παρουσιάστηκε μαχητική και ψυχωμένη. Ο Σκοτσέζος προπονητής ενοχλήθηκε από την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης των ποδοσφαιριστών του και έκρινε επιτακτική τη βελτίωση της ομάδας.

«Ήμασταν πολύ απρόσεκτοι και κάναμε αρκετά και εύκολα λάθη. Στο δεύτερο μέρος ειδικότερα δεν είχαμε καθόλου αυτοσυγκέντρωση και καταστρέψαμε ότι χτίσαμε στο πρώτο μέρος. Στην ανάπαυλα είπα στους παίκτες μου να τελειώσουν γρήγορα το ματς, αφού η Βασιλεία και στο πρώτο ημίχρονο σπατάλησε κλασικές ευκαιρίες.

Είναι θετικό τουλάχιστον το γεγονός, ότι αυτή η κακή εμφάνιση πραγματοποιήθηκε στις αρχές της διοργάνωσης. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να βελτιωθούμε άμεσα, αν θέλουμε να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της διοργάνωσης», ανέφερε ο 69χρονος.Πηγή: wοοp.gr