ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σκέφτεται το εξωτερικό και ο Ντέρικ Ρόουζ

Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου 2011, 16:32 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Σκέφτεται το εξωτερικό και ο Ντέρικ Ρόουζ
Facebook Twitter Whatsapp
Το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε μία ομάδα εκτός ΗΠΑ άφησε ανοικτό με δηλώσεις Ντέρικ Ρόουζ.
Το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε μία ομάδα εκτός ΗΠΑ άφησε ανοικτό με δηλώσεις Ντέρικ Ρόουζ. Ο MVP της περυσινής κανονικής περιόδου του ΝΒΑ, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το λοκ-άουτ, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αναζητήσει κάπου, εκτός ΗΠΑ, τη συνέχεια της καριέρας του.

«Δεν υπάρχει λόγος οι δισεκατομμυριούχοι και οι εκατομμυριούχοι να μαλώνουν για τα χρήματα. Υπάρχουν άλλα πολλά πράγματα σε αυτόν τον κόσμο τα οποία πρέπει να μας ανησυχούν, αλλά τα χρήματα δεν θα έπρεπε να αποτελούν αιτία αντιπαραθέσεων», δήλωσε ο άσος των Σικάγο Μπουλς και πρόσθεσε:

«Φυσικά και σκέφτομαι το ενδεχόμενο να παίξω στο εξωτερικό, αλλά δεν γνωρίζω το πού. Υπάρχουν πολλά όμορφα μέρη στο εξωτερικό, αλλά δεν έχω βρει τον χρόνο να τα εξετάσω λεπτομερώς».

Το θέμα αυτό δεν προβληματίζει μονάχα τον Ρόουζ αλλά και άλλους πολλούς παίκτες του ΝΒΑ, όπως δήλωσε ο μάνατζερ και πρώην παίκτης των Σικάγο Μπουλς, B.J. Αρμστρονγκ: «Οι παίκτες διατηρούν μία στάση αναμονής των εξελίξεων, παραμένουν ψύχραιμοι, συνεργάζονται με την ομοσπονδία και θα δούμε τι θα γίνει».

Πηγή: Contra.gr