ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βγενόπουλος: «Ψέματα και ανακρίβειες από τον κ. Σαμαρά»

Δημοσίευση 29 Σεπτεμβρίου 2011, 10:21 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Βγενόπουλος: «Ψέματα και ανακρίβειες από τον κ. Σαμαρά»
Facebook Twitter Whatsapp
Για «ψέματα και ανακρίβειες» από την πλευρά του κ. Β. Σαμαρά, αναφορικά με το γήπεδο του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Βοτανικού, κάνει λόγο σε σημερινή ανακοίνωση του, ο Ανδρέας Βγενόπουλος.
Για «ψέματα και ανακρίβειες» από την πλευρά του κ. Β. Σαμαρά, αναφορικά με το γήπεδο του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Βοτανικού, κάνει λόγο σε σημερινή ανακοίνωση του, ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Ο μέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προσθέτει ότι όταν του το επιτρέψει το πρόγραμμα του, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ αναλυτικά η ανακοίνωση που έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα, έχει ως εξής:

«Τα ψέματα και τις ανακρίβειες του κ. Β. Σαμαρά θα τις αποκαταστήσω μάλλον σε Συνέντευξη Τύπου, όταν μου επιτρέψει το πρόγραμμά μου.

Αφού όμως ο κ. Σαμαράς υποστήριξε ότι όσα έχει ξοδέψει ο Παναθηναϊκός για το Βοτανικό θα τα πάρουμε πίσω και δεν έχουμε νομικές ευθύνες ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΑΥΤΑ Ο κ. Γ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ;
   
Πότε θα καταλάβει επιτέλους ο κ. Βαρδινογιάννης ότι η επικοινωνία που προσπαθεί να κρύψει την ουσία όσο επιτυχημένη και να είναι, έχει κοντά ποδάρια; Μπορεί να δώσει τώρα μια απλή απάντηση σε μια απλή ερώτηση»;