ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Tρία εκατ. για 40 ημέρες θα πάρει από την Βίρτους Μπολόνια ο Μπράιαντ!

Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου 2011, 12:52 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Tρία εκατ. για 40 ημέρες θα πάρει από την Βίρτους Μπολόνια ο Μπράιαντ!
Facebook Twitter Whatsapp
Μια ανάσα από την μετακόμισή του στην Βίρτους Μπολόνια βρίσκεται πλέον ο Κόμπι Μπράιαντ, καθώς η ιταλική ομάδα ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον ηγέτη των Λέικερς!
Μια ανάσα από την μετακόμισή του στην Βίρτους Μπολόνια βρίσκεται πλέον ο Κόμπι Μπράιαντ, καθώς η ιταλική ομάδα ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον ηγέτη των Λέικερς! Σύμφωνα με δημοσίευμα του Associated Press, που επικαλείται πηγή με άμεσο ρόλο στις διαπραγματεύσεις, οι δύο πλευρές συμφώνησαν για συμβόλαιο 3 εκατ. δολαρίων για διάστημα 40 ημερών (σ.σ ιταλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για 3,3 εκατομμύρια δολάρια για 35 ημέρες).

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι ο All Star γκαρντ των «Λιμνανθρώπων» θα πάρει εργασιακή βίζα και θα επιστρέψει στην Ιταλία την επόμενη εβδομάδα.

Στο διάστημα της παρουσίας του στην γειτονική χώρα, ο 33χρονος σούπερ σταρ της ομάδας του Λ.Α αναμένεται να ενισχύσει την Βίρτους σε 10 περίπου αναμετρήσεις, ενώ σε ενδεχόμενη λήξη του lockout στο ΝΒΑ θα επιστρέψει... άμεσα στις ΗΠΑ.

Σαμπατίνι: «Είμαι πανευτυχής....»

Ο πρόεδρος της Βίρτους Μπολόνια, Κλαούντιο Σαμπατίνι, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ιταλίας για την μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ, σχολίασε: «Ήταν μια θαυμάσια νύχτα.

Έχουμε φτάσει σε μια συμφωνία για τα οικονομικά δεδομένα της συνεργασίας. Αυτή ήρθε στην τελευταία προσφορά που κάναμε.

Τώρα πρέπει να συμφωνήσουμε σε κάποιες λεπτομέρειες. Υπάρχουν κάποια πράγματα να τακτοποιήσουμε.

Αλλά αυτή την στιγμή είμαι αρκετά αισιόδοξος. Κατά 95% πιστεύω ότι τα έχουμε καταφέρει».

Συνεχίζοντας, σημείωσε: «Ο Κόμπι Μπράιαντ βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, προκειμένου να ενημερωθεί για τις τελικές εξελίξεις για το lock-out που υπάρχει στο ΝΒΑ, αλλά ταυτόχρονα να τακτοποιήσει το θέμα της βίζας του».

Κλείνοντας, υπογράμμισε: «Υπολογίζω ότι ο Κόμπι πρέπει να βρίσκεται και πάλι στην Ιταλία, Τετάρτη ή Πέμπτη για να περάσει τις τυπικές ιατρικές εξετάσεις.

Θέλω να διευκρινίσω ότι ακόμη δεν έχουμε υπογραφές, πρέπει να προετοιμάσουμε τα συμβόλαια, να τα διαβάσουμε και να τα ξαναδιαβάσουμε.

Το θετικό είναι ότι έχουμε ικανοποιήσει τον Κόμπι. Είμαι πανευτυχής...

Είναι μια τεράστια επένδυση. Μια τελείως ξεχωριστή εμπειρία για την Μπολόνια ως ομάδα, ως πόλη αλλά και για όλο το ιταλικό μπάσκετ».


Πηγή: gazzetta.gr