ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βαλβέρδε: «Μόνο νίκη με ΠΑΟΚ»

Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου 2011, 10:01 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Βαλβέρδε: «Μόνο νίκη με ΠΑΟΚ»
Facebook Twitter Whatsapp
Ο Βάσκος τεχνικός είναι ικανοποιημένος από την βελτίωση της ομάδας, που έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο Λονδίνο, αλλά δεν εφησυχάζει, παρά τα συγχαρητήρια, που μοίρασε στους παίκτες του.
Ο Βάσκος τεχνικός είναι ικανοποιημένος από την βελτίωση της ομάδας, που έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο Λονδίνο, αλλά δεν εφησυχάζει, παρά τα συγχαρητήρια, που μοίρασε στους παίκτες του. Η αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έχει αρχίσει ήδη και ο Βαλβέρδε ξεκαθάρισε πως στο μυαλό όλων θα πρέπει να υπάρχει η νίκη και μόνο αυτή.


«Ξεχάστε την Αρσεναλ, τώρα θέλουμε μόνο νίκη με τον ΠΑΟΚ. Κάναμε καλή εμφάνιση με την Αρσεναλ, θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει αποτέλεσμα, όμως δεν τα καταφέραμε.

Δεν έφτανε η καλή εμφάνιση που κάναμε. Δείχνουμε πως από παιχνίδι σε παιχνίδι παίζουμε καλύτερα και αυτό θέλω να συνεχιστεί. Εχουμε μπροστά μας τον ΠΑΟΚ και σε αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη», είπε στους ερυθρόλευκους ο Ισπανός.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Βαλβέρδε θέλει από τον Ολυμπιακό να πιέσει την άμυνα του ΠΑΟΚ ώστε να μην του επιτραπεί να κάνει το παιχνίδι του.

Παράλληλα περιμένει από τους παίκτες του να επιβάλουν τον γρήγορο ρυθμό τους, έχοντας παράλληλα στο μυαλό του τα άκρα της αντίπαλης ομάδας όπου και τα δύο μπακ είναι αρκετά επιθετικογενή.


Πηγή: woop.gr