ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Nτεμόλ: Μου ζήτησαν να στήσω αγώνα - Οι Έλληνες δεν κοιμούνται το βράδυ αν δεν πουν ψέμα!

Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου 2012, 14:35 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Nτεμόλ: Μου ζήτησαν να στήσω αγώνα - Οι Έλληνες δεν κοιμούνται το βράδυ αν δεν πουν ψέμα!
Facebook Twitter Whatsapp
Τη στιγμή που αρχίζει η κατάθεση των μαρτύρων για την υπόθεση των στημένων, ο Στέφαν Ντεμόλ αποκάλυψε σε μέσο της πατρίδας του πως κατά τη διάρκεια εργασίας του στην Ελλάδα, πρόεδρος ομάδας του πρότεινε: «Αν θέλεις να πληρωθούν παίκτες, να μου επιτρέψεις να στήσω έναν αγώνα»! Διαβάστε τι είπε για την οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα και την κατάσταση των ελληνικών ομάδων.
Τη στιγμή που αρχίζει η κατάθεση των μαρτύρων για την υπόθεση των στημένων, ο Στέφαν Ντεμόλ αποκάλυψε σε μέσο της πατρίδας του πως κατά τη διάρκεια εργασίας του στην Ελλάδα, πρόεδρος ομάδας του πρότεινε: «Αν θέλεις να πληρωθούν παίκτες, να μου επιτρέψεις να στήσω έναν αγώνα»! Διαβάστε τι είπε για την οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα και την κατάσταση των ελληνικών ομάδων. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντεμόλ στην ιστοσελίδα «nieuwsblad.be»

Για την οικονομική κρίση που πλήττει την Ελλάδα

«Από το καλοκαίρι και μετά, τα πράγματα έγιναν πολύ άσχημα. Ο κόσμος χάνει τις δουλειές του ή δεν πληρώνεται. Πολλά ρεστοράν κλείνουν. Στο δρόμο βλέπεις αμάξια με τις κουκούλες, επειδή ο κόσμος δεν μπορεί να βάλει βενζίνη ή να πληρώσει την ασφάλεια. Οι ποδοσφαιριστές είναι πιο προνομιούχοι, αλλά υπήρχαν νεαροί που δεν είχαν χρήματα να φάνε ενώ ανησυχούσαν για την οικογένεια τους.

Τον Οκτώβρη πληρώθηκα το μισθό του Ιουλίου. Τον Νοέμβριο απολύθηκα και έστειλα στη FIFA φάκελο όπου έλεγε πως είχα συμβόλαιο μέχρι το τέλος του χρόνου. Τα Γιάννινα έχουν καλό όνομα. Είχε δυο προτάσεις, από την Λάρισα, όπου έμαθα πως ο προηγούμενος προπονητής είχε να πληρωθεί 4 μήνες, και από το Παραλίμνι».

Για την κατάσταση των ελληνικών ομάδων

«Ο Κέβιν Μιραλάς που παίζει στον Ολυμπιακό, λέει πως δεν νιώθει την κρίση. Ο Ολυμπιακός είναι η πλουσιότερη ομάδα και μετά είναι ο Παναθηναϊκός. Ωστόσο οι Έλληνες είναι περίεργοι. Αν δεν πουν ψέματα σε κάποιον δεν μπορούν να κοιμηθούν το βράδυ».

Για την εποχή που καθόταν στον πάγκο του Αιγάλεω

«Ήταν ο πρώτος σύλλογος που δούλεψα στην Ελλάδα. Τον Δεκέμβριο ήμασταν στην τέταρτη θέση και διεκδικούσαμε την συμμετοχή στο Κύπελλο UEFA. Κάτι, φυσικά, που δεν περίμενε κανείς. Ο πρόεδρος ήρθε και μου είπε: “Αν θέλεις να πληρωθούν παίκτες, να μου επιτρέψεις να στήσω έναν αγώνα. Θα πρέπει να χάσετε”. Φυσικά και αρνήθηκα. “Δεν πειράζει, μπορείς ακόμα να μάθεις την ελληνική πραγματικότητα”, μου απάντησε. Την επόμενη μέρα ήταν έτοιμο το εισιτήριο για τις Βρυξέλλες».

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr