ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε κίνδυνο η Λεωφόρος!

Δημοσίευση 3 Μαρτίου 2012, 13:56 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Σε κίνδυνο η Λεωφόρος!
Facebook Twitter Whatsapp
Σε αποκάλυψη… βόμβα προχώρησε η  «Καθημερινή»,  σύμφωνα με την οποία το ΥΠΕΚΑ αμφισβητεί την ιδιοκτησία της ιστορικής έδρας του Παναθηναϊκού!
Σε αποκάλυψη… βόμβα προχώρησε η  «Καθημερινή»,  σύμφωνα με την οποία το ΥΠΕΚΑ αμφισβητεί την ιδιοκτησία της ιστορικής έδρας του Παναθηναϊκού!


Σε μια αποκάλυψη με ανεξέλεκτες διαστάσεις για τον Παναθηναϊκό, προχώρησε σήμερα η «Καθημερινή», δημοσιοποιώντας τις επόμενες κινήσεις του Δήμου Αθηναίων, του Οργανισμού Αθήνας (ΟΡΣΑ) και του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) για την Διπλή Ανάπλαση, με πρώτο βήμα την αμφισβήτηση της ιδιοκτησίας του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας από τον Παναθηναϊκό.

Επί της ουσίας αποφάσισαν ότι η ιστορική έδρα του Τριφυλλιού δεν ανήκει στον Παναθηναϊκό. Εκεί δηλαδή που ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε για να κατασκευάσει το δικό του υπερσύγχρονο γήπεδο, πλέον κινδυνεύει να μείνει χωρίς καν γήπεδο. Απίστευτα πράγματα.

Είναι προφανές ότι οι κινήσεις του Γιάννη Βαρδινογιάννη και οι συμφωνίες με τον Δήμο Αθηναίων και τον Μπάμπη Βωβό, όχι μόνο οδήγησαν το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο... βάλτο των προβλημάτων (ΣτΕ, προσφυγές, υπέρογκο οικονομικό κόστος  για την κατασκευή του έργου), αλλά πλέον θέτουν σε αμφισβήτηση (για να μην το θεωρήσουμε δεδομένο, αφού αναμένεται νέα δικαστική διαμάχη...) και το ίδιο του, το «σπίτι»! Το «Απόστολος Νικολαίδης».

Βάζοντας πλέον στο «παιχνίδι» μοναχά δύο παίκτες (δήμο Αθηναίων, Βωβό), είναι ορατός ο κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό, να του πάρουν την Λεωφόρο Αλεξάνδρας, να προχωρήσει η ανάπλαση στον Βοτανικό στο κομμάτι που αφορά τον Δήμο Αθηναίων και τον Μπάμπη Βωβό (εμπορικό) και να αφήσουν τον Παναθηναϊκό να ψάχνει να βρει το δίκιο του στις δικαστικές αίθουσες και στο συμβούλιο της Επικρατείας: για το τρόπο κατασκευής του γηπέδου αλλά και για την ιστορική του έδρα.

Μπορεί η πλευρά Βαρδινογιάννη να έλεγε όλες αυτούς τους μήνες ότι ο Παναθηναϊκός δεν κινδυνεύει από κανέναν και τίποτα, αλλά είναι προφανές ότι έχει μπει σ’ έναν κυκεώνα προβλημάτων με άμεσο κίνδυνο να χάσει την Λεωφόρο Αλεξάνδρας και να μείνει και χωρίς δικό του γήπεδο!

Πηγή: gazzetta.gr 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr