ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποιητής: To άνοιγμα της διοίκησης Ζαγοράκη φτάνει τα 8 εκατομμύρια ευρώ

Δημοσίευση 7 Μαρτίου 2012, 15:54 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ποιητής: To άνοιγμα της διοίκησης Ζαγοράκη φτάνει τα 8 εκατομμύρια ευρώ
Facebook Twitter Whatsapp
Μία άλλη προσέγγιση για τα οικονομικά στοιχεία που παρουσιάστηκαν στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε σε συνέντευξή του στο "Αθλητικό Metropolis" το μέλος του ΜΕ.Λ.ΒΑ, Χρήστος Ποιητής.
Μία άλλη προσέγγιση για τα οικονομικά στοιχεία που παρουσιάστηκαν στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε σε συνέντευξή του στο "Αθλητικό Metropolis" το μέλος του ΜΕ.Λ.ΒΑ, Χρήστος Ποιητής. Συγκεκριμένα, τόνισε:

Για το συνολικό χρέος που άφησε η διοίκηση Ζαγοράκη: "Στις μέρες που ζούμε σήμερα και τα 100.000 ευρώ είναι πολλά. Αυτά τα 12,5 εκ. μπορεί να είναι παράφραση. Επειδή υπάρχουν διάφορες έννοιες στα οικονομικά. Αυτό το ποσό προήλθε από έλλειμμα υποχρεώσεων.

Αυτά τα 12,5 βγήκαν λίγο βεβιασμένα από τον κ. Ζιγκερίδη. Με βάση τον ισολογισμό στις 31/12 που έγινε το ποσό έφτανε τα 7,2 εκ. Αλλά δεν έχουμε ακόμη επαρκή στοιχεία για ασφαλές συμπέρασμα. Η εκτίμηση μου είναι ότι το χρέος από την διοίκηση Ζαγοράκη φτάνει τα 8 εκ. ευρώ" και συνέχισε: "Αυτό είναι άνοιγμα υποχρεώσεων και όχι ζημίες που άφησε η διοίκηση Ζαγοράκη. Τα νούμερα που έχουν δοθεί δεν τα αμφισβητώ.

Αυτά τα νούμερα είναι τα ανοίγματα που έχουν δοθεί. Οι ζημίες φτάνουν τα 8 εκ. και 7,2 τον Δεκέμβριο του 31/12 σύμφωνα με τον ισολογισμό που κάναμε".

Για το τι έργα άφησε η διοίκηση Ζαγοράκη: "Μέσα σε 2,5 χρόνια κάναμε άνοιγμα 10 εκ. , καθώς τα δύο πρώτα χρόνια είχαμε κέρδος 2 εκ. ευρώ και φτάσαμε σε άνοιγμα 8 εκ. ευρώ".

Για το τι εντυπώσεις του άφησε η Γενική Συνέλευση: "Από αυτά που άκουσα στην συνέλευση είμαι ικανοποιημένος, γιατί μετά από πάρα πολύ καιρό παρέστη ο πρόεδρος με τον ερχομό του κ. Βρύζα. Τόσο καιρό είχαμε ξεχάσει ποιος ήταν . Έτσι μπορούσαν να δοθούν εξηγήσεις. Το δεύτερο θετικό ήταν ότι παρευρίσκονταν περίπου 200 μέτοχοι ενώ σε προηγούμενες συνελεύσεις ήταν 20"!

Για το έλλειμμα των 120.000 ευρώ: "Τα νούμερα ήταν αναμενόμενα, εκτός από την αμοιβή του Θοδωρή Ζαγοράκη και τον τρόπο που έγινε. Μία μέρα πριν φύγει ο Ζαγοράκης από την ΠΑΕ πήρε 120.000 ευρώ χωρίς καμία εξουσιοδότηση από το Δ.Σ. της ομάδας. Εδώ θα πρέπει να υπάρξει σε πρώτη φάση διερεύνηση και να δοθούν εξηγήσεις απόν κ. Ζαγοράκη, για να μην είναι υπόλογος ο ίδιος. Αυτό προκύπτει από πληροφορίες που έχουμε μέσα από τα γραφεία της ΠΑΕ.

Ο κ. Βρύζας στη συνέλευση μας διαβεβαίωσε ότι όταν ανέλαβε την ΠΑΕ υπήρχε έλλειμμα 120.000 ευρώ που δεν υπήρχε δύο μέρες πιο μπροστά. Αυτές είναι προσωπικές πληροφορίες. Ανεπίσημα υπάρχουν κάποιες πληροφορίες ότι έγιναν κάποια έξοδα για ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Δεν γνωρίζω ακριβώς που τα έδωσε τα χρήματα".

Τέλος, τόνισε ότι μόνο με συσπείρωση μπορεί ο ΠΑΟΚ να ξεπεράσει τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται.


Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr