ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έχει «τρελά» νεύρα με τον Τζιμπούρ...

Δημοσίευση 19 Ιουλίου 2013, 19:01 / Ανανεώθηκε 19 Ιουλίου 2013, 20:52
Έχει «τρελά» νεύρα με τον Τζιμπούρ...
Facebook Twitter Whatsapp

Αν δεν ξεκαθαρίσει σύντομα η κατάσταση με Τζιμπούρ, αλλά και Αμπντούν, θα έχουμε... εκρήξεις.

Η κατάσταση με τους δύο Αλγερινούς στον Ολυμπιακό έχει ξεφύγει. Για την ακρίβεια, έχει κουράσει και έχει εκνευρίσει τη διοίκηση των νταμπλούχων σε πολύ μεγάλο βαθμό. Μέχρι τελεσίγραφα αναγκάστηκαν να στείλουν από την πλατεία Αλεξάνδρας στους Ράφικ Τζιμπούρ και Τζαμέλ Αμπντούν, οι οποίοι διαρκώς εμφανίζονται φευγάτοι, μην υπολογίζοντας την προετοιμασία και το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Από όσα διαβάζουμε και γράφονται, ο πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Μαρινάκης κρατάει ακόμα... χαμηλά τη μπάλα και προσπαθεί δια μέσω των "εκπροσώπων" του να βρεθεί λύση και ακόμη και στη χειρότερη περίπτωση να τελειώνει "αναίμακτα" η περίπτωση του Τζιμπούρ.

Τον οποίο ο Ολυμπιακός "πήρε από την ΑΕΚ, τον έκανε πρωταθλητή και τον χρύσωσε" όπως λέγεται στο λιμάνι, αλλά και "τον έκανε να νιώθει βασιλιάς".

Αυτά, όσον αφορά την... επίσημη ενημέρωση. Διότι το "off the record" κλίμα για τον τρομοκράτη, δεν είναι καθόλου ειρηνικό. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από τις ήξεις-αφίξεις του Τζιμπούρ, σε σημείο που να δυσκολεύεται τη δεδομένη χρονική στιγμή ακόμα και να τον αντικρίσει.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr