ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τέλος ο Αργύρης Πεδουλάκης από τον Παναθηναϊκό!

Δημοσίευση 8 Μαρτίου 2014, 13:32 / Ανανεώθηκε 8 Μαρτίου 2014, 14:50
Τέλος ο Αργύρης Πεδουλάκης από τον Παναθηναϊκό!
Facebook Twitter Whatsapp

Οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό έδωσαν χρόνο στον Έλληνα προπονητή, αφού το περσινό νταμπλ πιστώθηκε και στους δικούς του χειρισμούς.

H ήττα από την Λαμποράλ Κούτσα και η εικόνα του Παναθηναϊκού οδήγησαν στην απομάκρυνση του Αργύρη Πεδουλάκη από τον πάγκο του «τριφυλλιού».

Οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό έδωσαν χρόνο στον Έλληνα προπονητή, αφού το περσινό νταμπλ πιστώθηκε και στους δικούς του χειρισμούς.

Οι νίκες επί του Ολυμπιακού και η κατάκτηση του Κυπέλλου βοήθησαν σε αυτό. Ωστόσο, η εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα και οι συνεχόμενες ήττες στην Ευρώπη προκάλεσαν προβληματισμό στη διοίκηση και τον κόσμο, με αποτέλεσμα να ληφθεί η απόφαση αντικατάστασής του.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αναγνωρίζοντας τη συμβολή του στη δύσκολη μεταβατική περίοδο τον ευχαρίστησε για την προσφορά του και τόνισε ότι θα είναι για πάντα ξεχωριστό μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού. Προς το παρόν, στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Αργύρη Πεδουλάκη.
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος ευχαριστεί τον κ. Πεδουλάκη, ο οποίος ανέλαβε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο και κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα σε τρεις τίτλους. Θα είναι πάντα ξεχωριστό μέλος της Παναθηναϊκής οικογένειας.

Τη Δευτέρα η ομάδα θα προπονηθεί υπό τις οδηγίες του κ. Φραγκίσκου Αλβέρτη.

Οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν τη Δευτέρα (10/3) εκεί όπου θα ξεκαθαρίσει αν ο Αλβέρτης θα μείνει στο «τιμόνι» της ομάδας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ή θα υπάρξει αντικαταστάτης, με τον Φώτη Κατσικάρη να είναι το πρώτο όνομα στη λίστα με τους υποψήφιους προπονητές.

Πηγή: www.gazzetta.gr