ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το κλειστό γήπεδο του Ελληνικού «σηκώνεται» και πάει… Γιάννενα

Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου 2019, 19:00 / Ανανεώθηκε 1 Νοεμβρίου 2019, 19:19
Το κλειστό γήπεδο του Ελληνικού «σηκώνεται» και πάει… Γιάννενα
Facebook Twitter Whatsapp

Όπως ανέφερε ο κ. Καχριμάνης το κόστος κατασκευής του Πανηπειρωτικού Κλειστού Γυμναστηρίου στα Γιάννενα υπολογίζεται περίπου στα 15 εκατ. ευρώ, ενώ το κόστος αποσυναρμολόγησης και συναρμολόγησης του προκάτ κλειστού του Ελληνικού είναι σημαντικά μικρότερο

Νέο κλειστό γυμναστήριο αποκτά η πόλη των Ιωαννίνων γεγονός που αναμένεται να λύσει σοβαρά προβλήματα στο χώρο του αθλητισμού και να δώσει διέξοδο σε έναν χώρο που σήμερα ασφυκτιά.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι πρόκειται για το  προκάτ κλειστό γήπεδο γυμναστήριο του Ελληνικού, που είχε “στηθεί” για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα και από τότε έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης ενημέρωσε για την απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, να παραχωρηθεί το προκάτ κλειστό γυμναστήριο που σήμερα είναι εγκατεστημένο στο πρώην Αεροδρόμιο Ελληνικού.

Σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη αυτό προέκυψε μετά από τη συνάντηση που είχε μαζί του και κατόπιν τη συζήτηση που ακολούθησε με τον κ. Αθανασίου, Διευθύνοντα Σύμβουλο της “LAMDA Development S.A. “, εταιρεία στην οποία ανήκει πλέον ο χώρος του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό.

Όπως ανέφερε ο κ. Καχριμάνης το κόστος κατασκευής του Πανηπειρωτικού Κλειστού Γυμναστηρίου στα Γιάννενα υπολογίζεται περίπου στα 15 εκατ. ευρώ, ενώ το κόστος αποσυναρμολόγησης και συναρμολόγησης του προκάτ κλειστού του Ελληνικού είναι σημαντικά μικρότερο.

“Θα είναι μεγάλη υπόθεση αν καταφέρουμε να το μεταφέρουμε στα Γιάννενα”, δήλωσε  ο Περιφερειάρχης ενώ ενημέρωσε πως για το θέμα υπάρχει συνεργασία με το Δήμαρχο Ιωαννίνων κ. Μ. Ελισάφ. Η ακριβής νέα τοποθεσία εγκατάστασης του Κλειστού Γυμναστηρίου -μέχρι τώρα του Ελληνικού- δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή πάντως.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr