ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εξελίξεις στο ποδόσφαιρο: Στην Αθήνα UEFA και FIFA για συναντήσεις με ΕΠΟ και κυβέρνηση

Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου 2020, 20:00 / Ανανεώθηκε 21 Φεβρουαρίου 2020, 20:58
Εξελίξεις στο ποδόσφαιρο: Στην Αθήνα UEFA και FIFA για συναντήσεις με ΕΠΟ και κυβέρνηση
Facebook Twitter Whatsapp

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΠΟ

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, ώστε να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο.

Παράλληλα, έχει προγραμματιστεί συνάντηση των ανθρώπων της UEFA και της FIFA με την Κυβέρνηση στις 9:30 το πρωί της Τρίτης (25/2) για την υπογραφή μνημονίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Τον πρόεδρο Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (UEFA) κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν θα υποδεχθεί το απόγευμα της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου στην Αθήνα ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελος Γραμμένος.

Ο κ. Τσέφεριν, ο οποίος επιστρέφει για πρώτη φορά στην πόλη που εξελέγη στη θέση του Προέδρου της UEFA το 2016, θα συνοδεύεται από τον διευθυντή του τμήματος Εθνικων Ομοσπονδιών της UEFA κ. Ζόραν Λάκοβιτς και αλλά υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Ο κ. Γραμμένος θα υποδεχθεί επίσης και τον αντιπρόεδρο της FIFA κ. Γκρεγκ Κλαρκ, ο οποίος θα συνοδεύεται από την διευθύντρια του τμήματος Εθνικών Ομοσπονδιών της παγκόσμιας ομοσπονδίας κα Έμιλι Σο.

Οι πρόεδροι της UEFA και της Ε.Π.Ο. θα έχουν επίσημη συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας στις 19.00, στην οποία θα παραστούν ακόμα ο κ. Λακοβιτς, ο αντιπρόεδρος της FIFA κ. Γκρεγκ Κλαρκ, ο εντεταλμένος εκπρόσωπος των FIFA/UEFA στην Ελλάδα κ. Χέρμπερτ Χούμπελ, η διευθύντρια του τμήματος ομοσπονδιών της FIFA κα Εμιλι Σο και ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φουσεκ. Θα συζητηθούν όλα τα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στη συνέχεια ο κ. Γραμμένος θα παραθέσει επίσημο δείπνο προς τιμή του κ. Τσέφεριν και των λοιπών επίσημων καλεσμένων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας».

ΠΗΓΗ: sportdog.gr