
Πορτογαλία και Γαλλία αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 σε ένα ντέρμπι, στο οποίο τα τρία από τα τέσσερα γκολ σημειώθηκαν από το σημείο του πέναλτι. Σπουδαίο ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, που έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των εθνικών ομάδων!
Γαλλία και Πορτογαλία πέρασαν αμφότερες στη φάση των 16 μετά το 2-2 στη Βουδαπέστη, αποτέλεσμα που βόλεψε και τις δύο, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να γράφει ιστορία.
Ο Πορτογάλος πέτυχε αμφότερα τα γκολ των Πορτογάλων με πέναλτι (31', 60') και έφτασε τα 109 γκολ με την Εθνική Πορτογαλίας, πιάνοντας τον Ιρανό Αλί Νταεΐ στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας όλων των εποχών.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Quo Vadis Βλαδίμηρε; - Ο Πούτιν συνεχίζει να «παίρνει κεφάλια» - Καρατομήθηκαν αντιστράτηγος και ναύαρχος λόγω του πολέμου
- Βαγγέλης Παπαθανασίου: Η Δήμητρα Γκουντούνα μιλά στο Newpost για τον δικό της Vangelis - Αποκλειστικές Φωτογραφίες
- Επίδομα «εισόδημα» 700 ευρώ: Με τρεις απλές προϋποθέσεις
- Αν ο Σκουρλέτης ήταν στη θέση του Μητσοτάκη στο Κογκρέσο…
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr