ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επανήλθαν οι Άγγλοι για Φωτάκη

Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου 2011, 21:19 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Επανήλθαν οι Άγγλοι για Φωτάκη
Facebook Twitter Whatsapp
Ο Γιώργος Φωτάκης είχε δηλώσει άγνοια στις χθεσινές του δηλώσεις για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπλάκμπερν και της ΚΠΡ, που προέκυπτε μόνο από δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου.
Ο Γιώργος Φωτάκης είχε δηλώσει άγνοια στις χθεσινές του δηλώσεις για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπλάκμπερν και της ΚΠΡ, που προέκυπτε μόνο από δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου. Σήμερα το θέμα επανήλθε στην επικαιρότητα, έπειτα από νέο δημοσίευμα του skysports. Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ όχι μόνο γίνεται λόγος για ενδιαφέρον της Μπλάκμπερν για τον διεθνή μέσο του ΠΑΟΚ αλλά φιλοξενούνται και δηλώσεις του Χρήστου Γάτση, που εκπροσωπεί μαζί με τον Γιώργο Κολοβό τον Φωτάκη.

«Φυσικά και ενδιαφέρεται ο Φωτάκης. Είναι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ αλλά το όνειρό του είναι να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ. Δεν ακούσαμε για την Μπλάκμπερν από την περασμένη εβδομάδα αλλά μου είπαν ότι θα πάνε να τον δουν στο ματς με την Τότεναμ. Ελπίζω ότι θα είμαστε σε επαφή», δήλωσε ο Γάτσης, αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα.

Για να προκύψει πάντως μία τέτοια μετακίνηση, λόγο θα έχει και ο ΠΑΟΚ, αφού οι δύο πλευρές συνδέονται με συμβόλαιο το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2013. Επομένως αν πράγματι υπάρχει ουσιαστικό και όχι φιλολογικό-δημοσιογραφικό ενδιαφέρον της Μπλάκμπερν θα πρέπει να απευθυνθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να αποκτήσει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Πηγή: woop.gr