ΒΙΒΛΙΟ

Ο Phil Collins αυτοβιογραφείται

Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου 2015, 14:41 / Ανανεώθηκε 13 Οκτωβρίου 2015, 14:41
Ο Phil Collins αυτοβιογραφείται
Facebook Twitter Whatsapp

Απ’ το να τα που οι άλλοι, καλύτερα να τα πω μόνος μου, σκέφτηκε ο καλλιτέχνης που ετοιμάζει πυρετωδώς την αυτοβιογραφία του για να κυκλοφορήσει μέσα στο 2016.

Απ’ το να τα που οι άλλοι, καλύτερα να τα πω μόνος μου, σκέφτηκε ο καλλιτέχνης που ετοιμάζει πυρετωδώς την αυτοβιογραφία του για να κυκλοφορήσει μέσα στο 2016.

«Θα τα πω χύμα και τσουβαλάτα!» Αυτό απειλεί ο Phil Collins, που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία του εντός του προσεχούς έτους. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, δηλώνει ο άλλοτε επικεφαλής των Genesis, τώρα είναι η σωστή εποχή, τώρα βρήκε και τον καλό τον εκδότη στον οίκο Penguin Random House. Άρα τι του μένει; «Nα τα πω όλα για τη ζωή μου μέσα στις νότες», συμπληρώνει ο ίδιος προσθέτοντας: «Να πω και τα χαϊλίκια, να πω και τις στραβές, να πω το στόρι μου από τη δική μου τη σκοπιά!»

Αναγνώστες σίγουρα θα βρει. Ο Collins παραμένει ο ένας από τους τρεις καλλιτέχνες παγκοσμίως (Paul McCartney  και Michael Jackson οι άλλοι δύο) που έχουν πουλήσει περισσότερα από 100.000.000 άλμπουμ και σινγκλάκια είτε σόλο είτε ως μέλος κάποιου γκρουπ. Ναι, καλά διαβάσατε για 100 μύρια μιλάμε, οπότε, ο ένας στους δέκα, η μία στις δέκα να σπεύσουν να αγοράσουν την αυτοβιογραφία του, σίγουρα θα πρόκειται για το εκδοτικό γεγονός της χρονιάς.

Και έχει πολλά να πει, αναμφιβόλως. Έχει να διηγηθεί συμβάντα και γεγονότα από μια καριέρα σαράντα χρόνων, που ξεκίνησε στην αρχή της δεκαετίας του εβδομήντα με τους Genesis και έληξε στα τέλη της περασμένης δεκαετίας με τον εαυτό του σε πρώτο πλάνο. Μεσολάβησαν αναρίθμητες επιτυχίες και βραβεία ανά την υφήλιο, μεσολάβησαν μνημειώδεις συναυλίες και μυθικά σουξέ, μεσολάβησαν και μερικές κριτικές δηλητηριώδεις όταν ο καλλιτέχνης ξέχναγε τις αιχμές του και βούταγε στα σιρόπια.  Έχει λοιπόν υλικό για έναν τόμο πλούσιο και αναλυτικό. Απομένει μόνο να πραγματοποιήσει την απειλή του…

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr