ΒΙΒΛΙΟ

«Ο Προφήτης» του Αρκά κυκλοφορεί αναθεωρημένος

Δημοσίευση 8 Νοεμβρίου 2019, 17:00 / Ανανεώθηκε 8 Νοεμβρίου 2019, 16:52
«Ο Προφήτης» του Αρκά κυκλοφορεί αναθεωρημένος
Facebook Twitter Whatsapp

Οι εκδόσεις Πατάκη εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους με τον σκιτσογράφο με τον «Προφήτη», το πρώτο μιας σειράς βιβλίων του ταλαντούχου δημιουργού που θα κυκλοφορήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα

Όποια εικόνα είχατε μέχρι τώρα για τους προφήτες, ξεχάστε την! Ο Προφήτης  του Αρκά δεν είναι ένας πράος σοφός, που αγαπάει τους ανθρώπους και θέλει να τους συμβουλέψει και να τους προειδοποιήσει για το μέλλον.  Είναι ένας ξινός γέρος, που αφήνει το ερημητήριό του στα βουνά και κατεβαίνει σε ένα μεσαιωνικό χωριό με σκοπό να ενοχλήσει και να προβοκάρει τους κατοίκους του, βγάζοντάς τους έτσι από τις μακάριες ψευδαισθήσεις τους. Επειδή όμως, εκτός από στριμάδα, διαθέτει και ένα υποχθόνιο, δηλητηριώδες χιούμορ, οι λοιδορίες του, οι απαξιωτικοί του χαρακτηρισμοί και οι καταστροφολογικές του προβλέψεις γίνονται απολαυστικές ατάκες που προσφέρουν άφθονο γέλιο. Ο Αρκάς, σ’ αυτό το βιβλιαράκι, με όχημα το καταλυτικό χιούμορ λέει μεγάλες αλήθειες για τους λαούς και τους ηγέτες τους.

Διαβάστε το! Θα σας βοηθήσει να δείτε γελώντας το παρόν και το μέλλον. 

Την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσει η έκδοση του βιβλίου «Η Ρόζα του Αρκά. Τοξικό αρσενικό!», στο οποίο πρωταγωνιστεί η νέα του ξεκαρδιστική ηρωίδα!

Και έπεται συνέχεια...

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr