ΒΙΒΛΙΟ

Διαδικτυακή παρουσίαση του βιβλίου «Απόπειρα Δολοφονίας» του Αν. Λοβέρδου

Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου 2021, 09:00 / Ανανεώθηκε 18 Φεβρουαρίου 2021, 13:08
Διαδικτυακή παρουσίαση του βιβλίου «Απόπειρα Δολοφονίας» του Αν. Λοβέρδου
Facebook Twitter Whatsapp

Στην «Απόπειρα Δολοφονίας» που κυκλοφορεί από τις «Εκδόσεις Ίνδικτος» ο Α.Λοβέρδος αφηγείται όλα όσα βίωσε στην πολιτικοδικαστική σκευωρία της υπόθεσης Novartis. Και όπως ο ίδιος υπογραμμίζει στον πρόλογο του βιβλίου του πρόκειται «για μία προσωπική μαρτυρία. Τίποτε περισσότερο αλλά κυρίως τίποτε λιγότερο».

Ο Καθηγητής Νομικής ΑΠΘ Γρηγόρης Καλφέλης, ο Καθηγητής (συντ) Πολυτεχνικής Σχολής ΔΠΘ Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Κώστας Μπλιάτκας, ο δημοσιογράφος Μανώλης Αναγνωστάκης μιλούν για το βιβλίο «Απόπειρα Δολοφονίας» του Βουλευτή Ανδρέα Λοβέρδου σε διαδικτυακή παρουσίαση που διοργανώνουν οι Εκδόσεις Ίνδικτος και ο συγγραφέας την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 18:00

Στην «Απόπειρα Δολοφονίας» που κυκλοφορεί από τις «Εκδόσεις Ίνδικτος» ο Α.Λοβέρδος αφηγείται όλα όσα βίωσε στην πολιτικοδικαστική σκευωρία της υπόθεσης Novartis. Και όπως ο ίδιος υπογραμμίζει στον πρόλογο του βιβλίου του πρόκειται «για μία προσωπική μαρτυρία. Τίποτε περισσότερο αλλά κυρίως τίποτε λιγότερο».

Όπως τονίζουν οι συνομιλητές του κ. Λοβέρδου η διαδικτυακή παρουσίαση του βιβλίου αυτή τη φορά επικεντρώνεται στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για μία εκδήλωση με πρωταγωνιστές προσωπικότητες που συνδέονται με ισχυρούς δεσμούς με τη Θεσσαλονίκη επισημαίνουν συνομιλητές του Α.Λοβέρδου.

Παράλληλα υπογραμμίζουν ότι η διαδικτυακή αυτή παρουσίαση της «Απόπειρας Δολοφονίας» δίνει δυνατότητα επικοινωνίας του Βουλευτή με τους Θεσσαλονικείς και Βορειοελλαδίτες φίλους του.

Η συζήτηση θα μεταδοθεί απευθείας από τις ιστοσελίδες www.loverdos.gr & www.indiktos.gr , από το Facebook live (Andreas Loverdos) και Facebook live (Εκδόσεις Ίνδικτος) και από Andreas Loverdos/Youtube

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr