ΒΙΒΛΙΟ

Γκολ, τοπικές φορεσιές και προϊστορικά τέρατα από τις εκδόσεις Άγκυρα

Δημοσίευση 15 Ιουλίου 2017, 09:01 / Ανανεώθηκε 14 Ιουλίου 2017, 14:43
 Γκολ, τοπικές φορεσιές και προϊστορικά τέρατα από τις εκδόσεις Άγκυρα
Facebook Twitter Whatsapp

Μια νέα σειρά από τον αγαπημένο εκδοτικό οίκο των παιδιών δίνει τη λύση για τις ατέλειωτες ώρες αργίας του καλοκαιριού

Μια νέα σειρά από τον αγαπημένο εκδοτικό οίκο των παιδιών δίνει τη λύση για τις ατέλειωτες ώρες αργίας του καλοκαιριού

Τι κι αν ο καιρός κάνει νάζια… Το καλοκαίρι είναι επισήμως εδώ με ό,τι αυτό σημαίνει για τους μικρούς μαθητές και τους γονείς, τους που θα πρέπει να βρουν τρόπους δημιουργικής απασχόλησης για τα βλαστάρια τους το επόμενο διάστημα.

Την λύση θα δώσουν πάλι τα βιβλία. Βιβλία μυθοπλασίας, γνώσεων, διαδραστικά, κατασκευών και άλλα τα οποία προσφέρονται για μοναχική ανάγνωση ή για ομαδική απασχόληση στο σπίτι ή στις διακοπές.

Οι εκδόσεις Άγκυρα, βετεράνοι στον χώρο του παιδικού βιβλίου, εγκαινίασαν για αυτό το καλοκαίρι μια νέα εκδοτική σειρά που θα ενθουσιάσει τα παιδιά. Ονομάζεται «Μαθαίνω δημιουργώντας» και, για την ώρα, περιλαμβάνει τρεις τίτλους («Οι κούκλες του κόσμου», «Ποδόσφαιρο, Ντρίμπλες και γκοοοολ» και « Δεινόσαυροι και άλλα προϊστορικά ερπετά») που απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας δημοτικού, καλλιεργώντας την καλαισθησία, την περιέργεια και την φαντασία τους.

Πρόκειται για τρεις ολιγοσέλιδους τόμους όπου κυριαρχούν οι εικονογραφήσεις του Άκη Μελεχρή («Ποδόσφαιρο, Ντρίμπλες και γκοοοολ» και « Δεινόσαυροι και άλλα προϊστορικά ερπετά») και της Ντανιέλας Σταματιάδη  («Οι κούκλες του κόσμου»). Τα παιδιά καλούνται να «γράψουν» τη δική τους ιστορία τοποθετώντας τους αυτοκόλλητους ήρωες στο γήπεδο ή ντύνοντας τις κούκλες, συμπληρώνοντας έτσι το έργο των δημιουργών και εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους.Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr