ΒΙΒΛΙΟ

Το καλύτερο πρωτοχρονιάτικο δώρο: Τρεις φίλοι στο ποτάμι!

Δημοσίευση 28 Δεκεμβρίου 2017, 14:48 / Ανανεώθηκε 28 Δεκεμβρίου 2017, 14:48
Το καλύτερο πρωτοχρονιάτικο δώρο: Τρεις φίλοι στο ποτάμι!
Facebook Twitter Whatsapp

Το  βιβλίο του Nicholas Oldland για τρεις αγαπημένους φίλους, μια αρκούδα, έναν τάρανδο και έναν κάστορα, επανακυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καλειδοσκόπιο

Οι εκδόσεις Καλειδοσκόπιο αποτελούν διαχρονική εγγύηση στον χώρο του παιδικού βιβλίου. Επιλεγμένοι τίτλοι, εικονογραφήσεις αντάξιες έργων τέχνης και καλές μεταφράσεις διασφαλίζουν την ψυχαγωγική αλλά και την παιδαγωγική αξία των βιβλίων που κυκλοφορούν με την ετικέτα τους.

Από τις εκδόσεις Καλειδοσκόπιο λοιπόν, επανακυκλοφορεί το υπέροχο «Τρεις φίλοι στο ποτάμι» του Nicholas Oldland, ένα παραμύθι για την αξία της φιλίας, την αγάπη, την κατανόηση και τις αμοιβαίες υποχωρήσεις που απαιτούνται για να διατηρηθεί.

Τρεις φίλοι, η αρκούδα, ο τάρανδος και ο κάστορας αποφάσισαν μια ηλιόλουστη μέρα να πάνε βόλτα στο ποτάμι με το κανό. Όμως, η συνεννόηση δεν είναι πάντα εύκολη, η φύση κρύβει κινδύνους και οι αναποδιές δεν είναι δύσκολο να συμβούν.

Το βιβλίο κυκλοφορεί με τη συνεργασία της μη κυβερνητικής, μη κερδοσκοπικής περιβαλλοντικής οργάνωσης Αρκτούρος (www.arcturos.gr) και μέρος των εσόδων της έκδοσης υποστηρίζουν τις δράσεις του για την προστασία της άγριας ζωής και του φυσικού περιβάλλοντος.

Τρεις φίλοι στο ποτάμι, Nicholas Oldland, Εκδόσεις Καλειδοσκόπιο

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr