3ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Τα πρώτα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τον τρόπο εκλογής προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής
Η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα αφορά απευθείας εκλογή προέδρου και ΚΕ από τη βάση, και η πρόταση που κατέθεσαν τα 14 στελέχη που πρόσκεινται στην «Ομπρέλα» αφορά εκλογή προέδρου και ΚΕ από το Συνέδριο.

Η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα αφορά απευθείας εκλογή προέδρου και ΚΕ από τη βάση, και η πρόταση που κατέθεσαν τα 14 στελέχη που πρόσκεινται στην «Ομπρέλα» αφορά εκλογή προέδρου και ΚΕ από το Συνέδριο.
Με ομιλίες συνέδρων και θεματικά τραπέζια συνεχίστηκε η τρίτη ημέρα των εργασιών του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ πριν από λίγο έγιναν γνωστά τα πρώτα αποτελέσματα της ψηφοφορίας με κάλπη για τον τρόπο εκλογής Προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής, επί των δύο προτάσεων που έχουν κατατεθεί.
Όπως μεταδίδει το avgi.gr, σύμφωνα με την πρώτη καταμέτρηση που έγινε λίγο μετά τις 20.30, 1.017 ψήφισαν υπέρ της πρότασης του Αλέξη Τσίπρα και 334 υπέρ της πρότασης των 14 στελεχών που πρόσκεινται στην «Ομπρέλα».
Υπενθυμίζεται ότι η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα αφορά απευθείας εκλογή προέδρου και ΚΕ από τη βάση, και η πρόταση που κατέθεσαν τα 14 στελέχη που πρόσκεινται στην «Ομπρέλα» αφορά εκλογή προέδρου και ΚΕ από το Συνέδριο.
ολες οι ειδησεις
- Mega Καλημέρα: Η επικαιρότητα της ημέρας με τον Τάκη Χατζή (Βίντεο)
- Αναλυτικά η τηλεθέαση για όλες τις πρωινές εκπομπές!
- O Ιταλός Σιμόνε Σότσα «σφυρίζει» το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ
- Ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Πεσλής στο newpost: «Όσο συνδεόμαστε με την τεχνολογία, αποσυνδεόμαστε με την πραγματική ζωή»
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr