Αίγινα: Τα λάθη των δραστών που τους πρόδωσαν για τον άγριο ξυλοδαρμό μητέρας και γιου
Πίσω από τον ξυλοδαρμό υπάρχει ένα …συμβόλαιο με ηθικό αυτουργό έναν ιδιοκτήτη νυκτερινού κέντρου στην Καλλιθέα γιατί η 67χρονη τον κατήγγειλε από το 2016 για …ηχορύπανση.

Πίσω από τον ξυλοδαρμό υπάρχει ένα …συμβόλαιο με ηθικό αυτουργό έναν ιδιοκτήτη νυκτερινού κέντρου στην Καλλιθέα γιατί η 67χρονη τον κατήγγειλε από το 2016 για …ηχορύπανση.
Οι 4 συλληφθέντες για τον ξυλοδαρμό μητέρας και γιου στο ξενοδοχείο τους στην Αίγινα στις 28 Αυγούστου 2021 θα απολογηθούν την ερχόμενη Δευτέρα στον ανακριτή Πειραιά αντιμετωπίζοντας 12 σοβαρά αδικήματα. Ανάμεσά τους σύσταση συμμορίας, απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή.
Πίσω από τον ξυλοδαρμό υπάρχει ένα …συμβόλαιο με ηθικό αυτουργό έναν ιδιοκτήτη νυκτερινού κέντρου στην Καλλιθέα γιατί η 67χρονη τον κατήγγειλε από το 2016 για …ηχορύπανση.
Σύμφωνα με τις περιγραφές μητέρας και γιου ήταν 28 Αυγούστου 2021 δέκα λεπτά τις εννιά το βράδυ. «Είδαμε δύο άτομα να περιεργάζονται το χώρο στο πάρκινγκ και πήγαμε κοντά τους να δούμε αν χρειάζονται κάποια βοήθεια. Φορούσαν τζόκεϊ και μάσκες».
Οι δύο άγνωστοι άντρες αρχίζουν και χτυπούν μητέρα και γιο με σιδερογροθιές και λοστούς .Μπροστά στο άγριο επεισόδιο ήταν το εγγόνι της μόλις 4 ετών.
Σύμφωνα με την περιγραφή
«Τους επιτέθηκαν με σφοδρά χτυπήματα. Ο ένας δράστης χτύπησε με γροθιά τη γυναίκα η οποία έπεσε βίαια στο έδαφος χάνοντας τις αισθήσεις της ενώ συνέχισε να την γρονθοκοπεί όσο αυτή βρισκόταν στο έδαφος. Ο άλλος δράστης χτύπησε με γροθιά το γιο φορώντας γάντια μηχανής τα οποία δεδομένου των σκληρών επενδύσεων που φέρουν ,χρησιμοποιήθηκαν ως «όπλο» για την επιφορά μεγαλύτερου τραύματος να συνέχισε να τον γρονθοκοπεί όσο βρισκόταν στο έδαφος .Ο δράστης που χτυπούσε την μητέρα κινήθηκε προς το γιο και εκείνος».
Οι δράστες φεύγουν γρήγορα από το σημείο και γιος αρχίζει να καλεί σε βοήθεια. Η γυναίκα μεταφέρεται στο νοσοκομείο με σοβαρότατα τραύματα και μπαίνει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ενώ υπέστη και δύο ανακοπές καρδιάς.
Από την πρώτη στιγμή οι έρευνες στρέφονται στον ιδιοκτήτη. Το λάθος όμως των δραστών είναι τα ρούχα τους. Παράλληλα η επίθεση καταγράφεται από κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου και τις εικόνες αναλύουν καρέ καρέ οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση.
Γίνεται αντιπαραβολή και 14 μήνες μετά καταλήγουν στους 4 συλληφθέντες μεταξύ του οποίων είναι και ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου στην Καλλιθέα.
Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης αρνείται την εμπλοκή του στον ξυλοδαρμό και ότι έδωσε εντολή για το συμβόλαιο.
Η 67χρονη ισχυρίζεται ότι έχει δεχτεί απειλές στο παρελθόν από υπαλλήλους του καταστήματος με φράσεις όπως «θα δεις τι θα πάθεις»
14 μήνες μετά αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα υγείας. Με τη φωνή της καθώς κόπηκε φωνητική χορδή ενώ χρειάζεται τη χορήγηση οξυγόνου εξαιτίας των σοβαρών τραυμάτων .
ολες οι ειδησεις
- Αγγλία: Ο Πεπ Γκουαρντιόλα πανηγύρισε έξαλλα μπροστά από τον Κώστα Τσιμίκα – Τι είπε ο Καταλανός (Βίντεο)
- Χανιά: Αυτοκίνητο με οδηγό 80χρονο εισέβαλε σε καφετέρια στην Παλιά Πόλη – Δύο τραυματίες
- Λονδίνο: Η χειμερινή επίθεση της Μόσχας στην Ουκρανία απέτυχε
- Πέρασαν 19 χρόνια χωρίς τον Γιάννη Κυράστα – Το συγκινητικό μήνυμα της κόρης του
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr