Από μακριά… κι αγαπημένοι Μητσοτάκης και Ανδρουλάκης – Δεν τους ένωσε η 25η Μαρτίου
Στη Βουλή και την εορταστική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Κ. Τασούλας βρέθηκαν Μητσοτάκης και Ανδρουλάκης, χωρίς να ανταλλάξουν βλέμμα

Στη Βουλή και την εορταστική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Κ. Τασούλας βρέθηκαν Μητσοτάκης και Ανδρουλάκης, χωρίς να ανταλλάξουν βλέμμα
Μητσοτάκης και Ανδρουλάκης συναντήθηκαν το πρωί του Σαββάτου στη Βουλή, στο περιθώριο των εορτασμών για την 25η Μαρτίου, ωστόσο η ψυχρότητα μεταξύ τους ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής.
Όπως τονίζουν αξιόπιστες πηγές, δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά, στον απόηχο της έντασης με αφορμή τη συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην ΕΡΤ.
«Η άποψή μου είναι ότι δεν μπορεί να μην είναι πολιτικό πρόσωπο, όπως αυτά που διαβάζω και διαχέει κυρίως το Μέγαρο Μαξίμου για να ενοχοποιήσει και να φτιάξει σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Απαντώ σε αυτά τα σενάρια με έναν τρόπο: Πολιτικά πρόσωπα τα οποία θα μπορούν να εκφράσουν το φιλόδοξο αυτό προγραμματικό σχέδιο» τόνισε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι η επιλογή των πολιτικών προσώπων θα εξαρτηθεί από τη δύναμη των κομμάτων.
Συνέντευξη στην ΕΡΤ με τον @amangiriadis https://t.co/jXJT14RfK8
— Nikos Androulakis (@androulakisnick) March 22, 2023
ολες οι ειδησεις
- Φεστιβάλ Καννών: Οι μεγάλοι νικητές – Ο Χρυσός Φοίνικας στη Γαλλίδα Ζυστίν Τριέ για την «Ανατομία μιας Πτώσης»
- Τέλος οι επιδοτήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος – Τι θα γίνει με τα ευάλωτα νοικοκυριά
- Αποκαλύπτοντας τα «μυθικά μυστικά» του πιο «αινιγματικού» βουνού της Ελλάδας: Ο Παρνασσός μας αφήνει «χωρίς ανάσα»
- Οι σταρς μένουν πάντα νέοι: H Φίνος Φιλμ ανέβασε φωτογραφία της Zωζώς Σαπουντζάκη, για τα 90α της γενέθλια
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr