current views are: 404

27 Μαΐου 2023
Δημοσίευση18:33

Αποκλειστικό – Νέα Ερυθραία: Το βούλευμα για τον νεαρό που αποπειράθηκε να βιάσει 19χρονη πρώην συμμαθήτριά του σε πάρτι γενεθλίων

Εφιαλτική νύχτα για μία 19χρονη στη Νέα Ερυθραία

Δημοσίευση 18:33’
Νέα Ερυθραία

Εφιαλτική νύχτα για μία 19χρονη στη Νέα Ερυθραία

Ένα πάρτι γενεθλίων σε σπίτι στη Νέα Ερυθραία εξελίχθηκε σε εφιάλτη για μία 19χρονη φοιτήτρια, καθώς ένας πρώην συμμαθητής της αποπειράθηκε να τη βιάσει, όπως κατήγγειλε η ίδια η κοπέλα, η οποία μάλιστα μετά την επίθεση εναντίον της επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της, καθώς δεν μπορούσε να διαχειριστεί τα όσα είχαν συμβεί.

Ο νεαρός παραπέμπεται να δικαστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού και εξύβρισης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 20χρονος κατάφερε να παρασύρει την φοιτήτρια στον κήπο του σπιτιού.

Το newpost αποκαλύπτει το βούλευμα της παραπομπής του σε δίκη με τους δικαστές να απορρίπτουν το αίτημα του κατηγορούμενου  για συνέχιση της ανάκρισης.

Νέα Ερυθραία – Το επίμαχο βούλευμα

« Εκμεταλλευόμενος την απουσία τρίτων προσώπων και το σκοτάδι άρχισε να τη θωπεύει στα γεννητικά της όργανα πάνω από τη φούστα, τρίβοντας το κορμί του επάνω της και λέγοντας της «θέλω να σε ……,θέλω να τη βρούμε ,σε θέλω μην αντιστέκεσαι».

Η παθούσα προσπάθησε να τον απομακρύνει  πλην όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό λόγω δε της υπέρτερης  σωματικής του δύναμης, σε συνδυασμό  και με το γεγονός  ότι η παθούσα τελούσε  υπό την επήρρεια αλκοόλ και είχε μειωμένη  ικανότητα αντίστασης, κατάφερε να τη ρίξει στο έδαφος  και να ξαπλώσει πάνω της προσπαθώντας να ξεκουμπώσει  το παντελόνι του».

Η  σωτήρια επέμβαση δύο καλεσμένων

Το κορίτσι προσπαθεί να αντισταθεί και στο βούλευμα περιγράφονται εκείνες οι εφιαλτικές στιγμές:

«Η ίδια αντιστεκόμενη ούσα τρομοκρατημένη  και σοκαρισμένη από όσα συνέβαιναν σε βάρος της και χωρίς τη συναίνεσή της  τον παρακαλούσε να σταματήσει λέγοντάς του «δεν θέλω ,σταμάτα ,τι είναι αυτά που κάνεις  άσε με ,σε παρακαλώ σταμάτα,» πλην όμως ο κατηγορούμενος  αγνόησε τις παρακλήσεις της  και συνέχισε απτόητος  την προσπάθειά του  να εξαναγκάσει αυτήν σε γενετήσια πράξη συνουσίας. Η πράξη αυτή δεν ολοκληρώθηκε όχι από δική του βούληση αλλά από εξωτερικά εμπόδια».

Οι άνθρωποι που έσωσαν την κοπέλα ήταν δύο καλεσμένοι του πάρτι γενεθλίων, που εντελώς τυχαία βγήκαν στην αυλή.

«Είδαν την παθούσα ξαπλωμένη και τον κατηγορούμενο  από πάνω της, χωρίς να καταλάβουν αρχικά ποιοι είναι, ενώ μόλις πλησίασαν περισσότερο αντιλήφθηκαν ότι επρόκειτο για την παθούσα και τον κατηγορούμενο. Όταν δε παρατήρησαν ότι η παθούσα  ήταν εμφανώς σοκαρισμένη επενέβησαν για να τη βοηθήσουν,  αντιλαμβανόμενοι ότι ο κατηγορούμενος επιχειρούσε πράξεις σεξουαλικού χαρακτήρα  σε βάρος της χωρίς τη συναίνεσή της.

Αμέσως σήκωσαν βιαίως τον κατηγορούμενο από πάνω της  ο οποίος θυμωμένος  που τον διέκοψαν τους φώναζε « έχω κ…….,αφήστε με  να τη γ……,είναι π……,ενώ όταν ο .Σ του ανέφερε ψευδώς ότι η παθούσα είναι ξαδέρφη του και τον απείλησε ότι αν δεν απομακρυνθεί  από κοντά της θα τον χτυπήσει αυτός φοβήθηκε  και απομακρύνθηκε .»

Νέα Ερυθραία: Η κοπέλα βρίσκεται σε άθλια κατάσταση και περιγράφει

«Ζαλισμένη και σοκαρισμένη, συνεπεία του τρόμου και της ταραχής που μόλις είχα βιώσει, βρέθηκα  στον παρακείμενο κήπο της οικίας, όπου οι υπόλοιποι συγκεντρωμένοι, φοβισμένοι και ανήσυχοι, προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί (ρωτώντας επίμονα τι μου είχε κάνει ο εγκαλούμενος), ενώ παράλληλα η φίλη μου  με είχε αγκαλιάσει και προσπαθούσε να με συνεφέρει. Από την πλευρά μου, ευρισκόμενη σε πανικό και αδυνατώντας να αρθρώσω προτάσεις, είχα ξεσπάσει σε λυμούς και μονολογούσα «προσπάθησε να με βιάσει, προσπάθησε να με βιάσει», ενώ αμυδρά ενθυμούμαι πως ο εγκαλούμενος, συνοδευόμενος από τον αδελφό του, αποχώρησε από την οικία προς άγνωστη κατεύθυνση».

Σε λίγες ημέρες θα προσδιορισθεί και η ημερομηνία της δίκης.

Ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας, Νίκος Αλεξανδρής, δήλωσε στο Newpost:

«Σίγουρα αποτελεί μια δικαίωση για αυτό το κορίτσι .Μην ξεχνάμε ότι ήταν σε μία ηλικία 19 ετών στην πιο τρυφερή ηλικία .Τα εγκλήματα του βιασμού είναι από τα πιο βάρβαρα τα πιο ειδεχθή εγκλήματα  διότι βιάζουν την ψυχή και το σώμα την προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια του θύματος.Εντέλη την ίδια την ανθρώπινη ύπαρξη Και είναι πολύ δύσκολο για ένα θύμα βιασμού να μπορέσει να επανέλθει στην κοινωνική ζωή».


σχετικα αρθρα