current views are: 243

31 Μαρτίου 2023
Δημοσίευση07:02

Αποκλειστικό Newpost: Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο 65χρονος που καταγγέλθηκε για απόπειρα βιασμού σε 17χρονη στον Ασπρόπυργο

Ασπρόπυργος – Το newpost σας παρουσιάζει  τις καταθέσεις των πρωταγωνιστών 

Δημοσίευση 07:02’
Ασπρόπυργο

Ασπρόπυργος – Το newpost σας παρουσιάζει  τις καταθέσεις των πρωταγωνιστών 

Απόπειρα Βιασμού ή Ληστεία; Αυτός είναι ο γρίφος που πρέπει να λύσουν οι ανακριτικές αρχές για την καταγγελία που έγινε από 17χρονη στον Ασπρόπυργο στις 27 Μαρτίου.

Η ίδια υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού από 65χρονο μουσικό ο οποίος μάλιστα είναι γείτονας στο σπίτι της μητέρας της. Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι  εκείνη μπήκε στο σπίτι του για τον ληστέψει έχοντας μάλιστα και μάρτυρες γι αυτό όπως ισχυρίζεται.

Η 19η ανακρίτρια  μετά την απολογία του το πρωί της  Τετάρτης τον άφησε ελεύθερο χωρίς κανένα περιοριστικό  όρο.

Ασπρόπυργος – Το newpost σας παρουσιάζει  τις καταθέσεις των πρωταγωνιστών

«Αποπειράθηκε να με βιάσει και με χτύπησε με σκουπόξυλο»

Σύμφωνα με τα στοιχεία η 17χρονη εντοπίζεται από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης  και Καταστολής Εγκλήματος  Δυτικής Αττικής  στις 03.05 τα ξημερώματα της 27ης Μαρτίου στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο.

Μόλις την είδαν εκείνη τους έδειξε τραύματα στο κεφάλι  και στο δεξί της χέρι. Στην κατάθεσή της θα κατονομάσει έναν γείτονα της μητέρας της ότι την άρπαξε από το σπίτι της, την οδήγησε στο δικό του  και αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Η 17χρονη αναφέρει στην πρώτη της κατάθεση που γίνεται σύμφωνα με την καταγγελία του δικηγόρου του 65χρονου χωρίς ψυχολόγο:

«Σήμερα στις 01:00 μπήκε ξαφνικά  στο σπίτι μας ο 65χρονος  με άρπαξε από εκεί που κοιμόμουν  και με έβαλε στο αυτοκίνητό του και με πήγε στο δικό του σπίτι  που είναι κοντά στο σπίτι της μάνας μου .Στο σπίτι του στην κουζίνα  μου λέει βγάλε τα ρούχα σου  γιατί ήθελε να με βιάσει .Εγώ του είπα να με αφήσει  αλλά αυτός  με τα χέρια του και με ένα σκουπόξυλο   με χτυπούσε για μία ώρα  στο κεφάλι και σε όλο  μου το σώμα .Προσπαθούσε να μου βγάλει τα ρούχα  και εγώ δεν τον άφηνα .Κάποια στιγμή  κατάφερα και έφυγα από την πόρτα .Η γυναίκα του πήρε  το κοντάρι από τα χέρια .Πριν από 2-3 χρόνια  ήρθε από πίσω μου και μου έβαλε χέρι Στη μάνα μου και τον πατέρα μου  δεν το είπα και μόνο εγώ το ξέρω.»

«Μπήκε στο σπίτι μου για να με ληστέψει»

Ο 65χρονος συλλαμβάνεται αλλά δίνει άλλη εκδοχή των γεγονότων  καθώς υποστήριξε ότι η 17χρονη ήταν εκείνη που μπήκε στο σπίτι του για να τον ληστέψει .

«Αρνούμαι τις κατηγορίες Λέει ψέμματα. Η μικρή μπήκε μόνη της από το παράθυρο μέσα στην οικία μου  με σκοπό να κλέψει .Αφαίρεσε τρία κινητά τηλέφωνα  πλην όμως την είδα και την έπιασα .Δεν την χτύπησα .Παρόντες στο συμβάν ήταν η γυναίκα μου ,ο γιος μου , τα εγγόνια μου και οι άλλοι συγγενείς .»

Από τους  πρώτους μάρτυρες που καταθέτουν είναι  η μητέρα της καταγγέλλουσας η οποία υποστηρίζει:

«Σήμερα τα ξημερώματα  μου είπαν οι αστυνομικοί ο 65χρονος  πήρε την κόρη μου  μέσα από το σπίτι μου και προσπάθησε να τη βιάσει .Εγώ από αυτά που μου είπε η κόρη μου τα πιστεύω   ότι έγιναν ακριβώς και δεν λέει ψέματα .Θέλω να τιμωρηθεί γι αυτό που έκανε στην κόρη μου».

Ο 65χρονος μουσικός αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού ,αρπαγής ανηλίκου και βαριά σωματική βλάβη.

Ο δικηγόρος του, Γιώργος Κανιάρης, λίγες ώρες μετά την απόφαση να τον αφήσει ελεύθερο χωρίς κανένα περιοριστικό όρο δήλωσε στο newpost: 

«Έγινε αντιληπτό από την 19η Ανακρίτρια Αθηνών, αλλά και τον κύριο Εισαγγελέα τι ακριβώς είχε συμβεί και έτσι με σύμφωνη γνώμη τους αφέθηκε ελεύθερος ο κατηγορούμενος άνευ όρων.

Τελείωσε έτσι, η απίστευτη ταλαιπωρία για τον ευαίσθητο καλλιτέχνη, με την εύθραυστη υγεία αλλά και για όλη την οικογένειά του. Τρεις ημέρες με χειροπέδες! Αιτία : ο ερασιτεχνισμός της Αστυνομίας που έλαβε κατάθεση από την ανήλικη, χωρίς καν την συνδρομή ψυχολόγου, όπως απόλυτα προβλέπεται από την ποινική δικονομία, διαδικασία που καλύφθηκε κατόπιν από την έκτακτη εντολή – παραγγελία της κας Ανακρίτριας, για διενέργεια παιδοψυχολογικής πραγματογνωμοσύνης πριν την κατάθεση της ανήλικης.

Σημειωτέον ότι κατά την θέση της υπεράσπισης, η νεαρή κοπέλα, εισήλθε από το παράθυρο της οικίας του φερόμενου ως δράστη και αποπειράθηκε να κλέψει αντικείμενα και ιδιαίτερα τρία κινητά τηλέφωνα.

Έγινε όμως αντιληπτή, και εκδιώχθηκε από τα μέλη της οικογένειας, πέταξε τα κινητά και έφυγε «κυνηγημένη» τρέχοντας, καταγγέλλοντας ψευδώς, έπειτα από τρείς ώρες και ενώ περιφερόταν στην Λεωφόρο ΝΑΤΟ, όπου εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, αρπαγή, απόπειρα βιασμού και σωματικές βλάβες εις βάρος της.  Έμεινε ο διασυρμός στο περιβάλλον και στην ευρύτερη κοινωνία, ενός αθώου ανθρώπου. Κρίμα. Έγκλημα! .»

Επιπλέον ο δικηγόρος του 65χρονου  θα προβεί επίσημα σε καταγγελία των αστυνομικών αρχών  που επελήφθησαν  προς τις αρμόδιες αρχές και συγκεκριμένα προς το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

GIORGOS KANIARIS