Απόστολος Γκλέτσος για Ντενίση: Ήμασταν τηλεοπτικό ζευγάρι, μετά γίναμε και στην πραγματικότητα
Απόστολος Γκλέτσος: Δείτε το βίντεο με όσα είπε για την υποψηφιότητά του στις εκλογές
Στα μέσα τις δεκαετίας του ’90 ο Απόστολος Γκλέτσος και η Μιμή Ντενίση υπήρξαν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της σόουμπιζ. Για τη σχέση τους μίλησε ο ηθοποιός σε τηλεοπτική του συνέντευξη, την οποία παραχώρησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».
Μεταξύ άλλων, ο Απόστολος Γκλέτσος αναφέρθηκε και στην πολιτική του καριέρα, αλλά και τις δηλώσεις που έκανε στο παρελθόν για τους ομοφυλόφιλους.
«Δεν μετάνιωσα για τις δηλώσεις για τους ομοφυλόφιλους που είχα κάνει, είμαι χαρούμενος που τις έκανα. Πολλές οικογένειες μου είπαν πως τους βοήθησα. Πρέπει κάποιος να σηκώνει βάρη κοινωνικά και να πηγαίνει μπροστά. Δεν μετάνιωσα για τις δηλώσεις για τους ομοφυλόφιλους που είχα κάνει, είμαι χαρούμενος που τις έκανα. Πολλές οικογένειες μου είπαν πως τους βοήθησα» είπε αρχικά.
Για τη σχέση του με τη Μιμή Ντενίση, ανέφερε: «Ήμασταν τηλεοπτικό ζευγάρι, μετά στο θέατρο για 2 χρόνια. Ήμασταν μαζί 16 ώρες τη μέρα. Κάποια στιγμή, γίνονται κάποια πράγματα».
«Νομίζω έχουν σπάσει κάποιοι άλλοι το ρεκόρ του πιο σύντομου γάμου, ο δικός μου είχε κρατήσει 17 ημέρες. Ήταν σε μικρή ηλικία που όλα συγχωρούνται» πρόσθεσε.
Δεν με έχουν πειράξει αρνητικά σχόλια ακόμα και όταν με έμπλεκαν σε περίεργες υποθέσεις. Ήξερα την αλήθεια. Οι “Ψίθυροι Καρδιάς” ήταν μια δουλειά που έκανε πολύ μεγάλη επιτυχία, εγώ εκεί είχα μια μικρή συμμετοχή. Δεν είναι η αγαπημένη μου δουλειά».
Για την οικογένειά του, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε: «Υπάρχουν πολλές γυναίκες που είμαι ο άντρας της ζωής τους, η μάνα μου, η αδελφή μου και η κόρη μου. Αυτές είναι οι γυναίκες της ζωής μου. Δεν είμαι χαζομπαμπάς, της έχω μια βαθιά αγάπη, όχι αδυναμία. Πολλές φορές η κόρη μου, μου έχει πει για πράγματα που έχω πει και δεν της άρεσαν. Τα λεμέ μεταξύ μας».
ολες οι ειδησεις
- Formula 1 – GP Ισπανίας: Ο Φερστάπεν την pole position στη Βαρκελώνη – Δεύτερος ο Κάρλος Σάινθ
- Αργεντινή: Οπαδός έπεσε από το διάζωμα και σκοτώθηκε, οριστική διακοπή στο ματς Ρίβερ – Ντεφένσα
- Ινδία: Βλάβη στη σηματοδότηση δείχνουν οι πρώτες έρευνες για τα αίτια της σιδηροδρομικής τραγωδίας (Βίντεο)
- Ραφαέλ Ναδάλ: Σε πέντε μήνες η επιστροφή του «βασιλιά» στα γήπεδα
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr