Χαλκιδική: Συνελήφθη η 26χρονη που είχε αποδράσει από αστυνομικό τμήμα
Το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όμως, κατάφερε να αποδράσει, «τρυπώνοντας» μέσα από παράθυρο τουαλέτας του Αστυνομικού Τμήματος

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όμως, κατάφερε να αποδράσει, «τρυπώνοντας» μέσα από παράθυρο τουαλέτας του Αστυνομικού Τμήματος
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται η 26χρονη που απέδρασε από το Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας, στη Χαλκιδική.
Όπως έγινε γνωστό, εντοπίστηκε στις 10.15 το πρωί, στη Νέα Καλλικράτεια, καθώς επέβαινε σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε δρομολόγιο από Χαλκιδική προς Θεσσαλονίκη.
Η 26χρονη κρατείτο ενόψει της μεταγωγής της στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, καθώς, μετά την απολογία της σε ανακριτή, είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενη για κλοπή «μαμούθ», την οποία φέρεται να τέλεσε σε κοσμηματοπωλείο του Πολυγύρου, στις αρχές του περασμένου Νοέμβρη, όταν παραβιάζοντας το κατάστημα, αφαίρεσε κοσμήματα αξίας 600.000 ευρώ.
Το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όμως, κατάφερε να αποδράσει, «τρυπώνοντας» μέσα από παράθυρο τουαλέτας του Αστυνομικού Τμήματος Σιθωνίας. Έκτοτε ήταν σε εξέλιξη έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, που τελικώς ευδοκίμησαν.
Για την απόδρασή της σχηματίζεται δικογραφία και οδηγείται στον εισαγγελέα Πολυγύρου.
ολες οι ειδησεις
- Εύα Καϊλή: Ελεύθερη χωρίς ηλεκτρονικό βραχιολάκι με απόφαση του Βέλγου δικαστή
- Λονδίνο: Αυτοκίνητο έπεσε στην πύλη της Ντάουνινγκ Στριτ – Αποκλείεται το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας
- Θεοδωρικάκος για Ζάκυνθο: «Ένα μικρό παιδί στην ασφαλή αγκαλιά ενός αστυνομικού – Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ.»
- Τίνα Τέρνερ: Η συναυλία της στο κατάμεστο γήπεδο της ΑΕΚ το 1990 (Βίντεο)
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr