Χανιά: Το βαρύ κατηγορητήριο για τον 43χρονο που ομολόγησε τη δολοφονία της Σταυρούλας – Το «θέατρο» που θύμισε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά
Ο 43χρονος που επί 21 ημέρες, έπαιζε «θέατρο» κάνοντας ακόμα και δηλώσεις σε τηλεοπτικές κάμερες, «έσπασε» τα ξημερώματα της Κυριακής
Ο 43χρονος που επί 21 ημέρες, έπαιζε «θέατρο» κάνοντας ακόμα και δηλώσεις σε τηλεοπτικές κάμερες, «έσπασε» τα ξημερώματα της Κυριακής
Στο Δικαστικό Μέγαρο Χανίων, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 43χρονος που έχει ομολογήσει τη δολοφονία της Σταυρούλας Λεβεντάκη. Αντιμετωπίζει ένα πολύ βαρύ κατηγορητήριο που φέρει ποινή μέχρι και ισόβιας κάθειρξης, για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ενώ εναντίον του έχει σχηματιστεί και δεύτερη δικογραφία για ναρκωτικά.
Ο 43χρονος που επί 21 ημέρες, έπαιζε «θέατρο» κάνοντας ακόμα και δηλώσεις σε τηλεοπτικές κάμερες, «έσπασε» τα ξημερώματα της Κυριακής αποκαλύπτοντας τη φρίκη που είχε διαπράξει με τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή να προκαλούν σοκ.
Είχε δολοφονήσει την άτυχη 45χρονη, μαχαιρώνοντας τη στο στήθος, την είχε χτυπήσει στο κεφάλι, ενώ την είχε δέσει με tie wraps σε πόδια και χέρια ενώ είχε φιμώσει και το στόμα της.
Στη συνέχεια την μετέφερε στο βαν, διένυσε μια απόσταση πέντε χιλιομέτρων και την έθαψε στο χωράφι του δίπλα σε ελιές.
Η στάση του, επί τρεις εβδομάδες, έφερε μνήμες από τη δολοφονία της Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά. Ο δολοφόνος της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έπαιζε και εκείνος «θέατρο» επί 37 ημέρες και έκανε δηλώσεις σε δημοσιογράφους σε μια προσπάθεια να κρύψει το έγκλημά του
Το δύο λάθη του 45χρονου
Ο 45χρονος πίστευε ότι είχε κάνει το τέλειο έγκλημα αλλά τα στοιχεία και τα λάθη που έκανε τον πρόδωσαν .
Το πρώτο λάθος ήταν το βίντεο από κάμερα ασφαλείας του σπιτιού. Έδειχνε τη Σταυρούλα να μπαίνει στο σπίτι όχι όμως και να βγαίνει. Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος προσπάθησε να εξαφανίσει το βίντεο αλλά οι αρχές το ανέκτησαν αποκαλύπτοντας επιπλέον, ότι ο 45χρονος έλεγε ψέματα ακόμα και για την ημερομηνία που η γυναίκα πήγε στο σπίτι για να πάρει το ενοίκιο.
Ήταν στις 30 Μαΐου και όχι στις 29 όπως ισχυριζόταν δημόσια.
Από τη στιγμή του εγκλήματος και μετά την μεταφορά του πτώματος στο χωράφι του, ο κατηγορούμενος ενοικιαστής είχε χρόνο μπροστά του για να εξαφανίσει στοιχεία από τη δολοφονία. Όσο και να καθάρισε όμως, δεν κατάφερε να τα «εξαφανίσει» όλα γιατί οι έμπειροι αστυνομικοί εντόπισαν ίχνη αίματος τόσο στο σπίτι όσο και στο αυτοκίνητό του.
Η ομολογία του ήταν μονόδρομος όταν κατάλαβε ότι οι αρχές τον έχουν «δέσει.»
Το περιφραγμένο χωράφι
Ο 45χρονος δεν επέλεξε τυχαία το χωράφι για να θάψει τη Σταυρούλα και να εξαφανίσει το πτώμα.
Είναι ιδιοκτησίας του συνολικής έκτασης μισού στρέμματος με μεγάλη και ψηλή περίφραξη ενώ υπάρχει και πόρτα που κλειδώνει. Στο χώρο πήγαινε μόνο ο ίδιος ενώ σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, τον έβλεπαν τακτικά στο σημείο ακόμα και μετά το έγκλημα.
Οι αρχές θα έχουν στα χέρια τους σήμερα και το ιατροδικαστικό πόρισμα καθώς θα ολοκληρωθεί η εξέταση στη σορό της άτυχης γυναίκας ενώ λίγο μετά τις δέκα το πρωί θα γίνουν ανακοινώσεις από την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων.
Το ερώτημα είναι ποιο ήταν το κίνητρο της δολοφονίας. Ο ίδιος λέει ότι καυγάδισαν για το σπίτι ,οι αρχές όμως δεν αποκλείουν το προσωπικό κίνητρο.
ολες οι ειδησεις
- ΑΑΔΕ: Εκκαθαριστικά φόρου ακόμη και χωρίς δήλωση – Πρόστιμα έως 50%
- Αντζελίνα Τζολί: Τον Σεπτέμβριο θα αρχίσει να προβάλλεται η ταινία «Without Blood»
- Ζάκυνθος: Τρεις συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν κοκαΐνη, κάνναβη και ζυγαριές
- Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις σε καταυλισμούς Ρομά σε Αργολίδα, Κορινθία και Μεσσηνία – 9 συλλήψεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr
